Kabiz oldugun icinmiAnamm kızlar coşmuşsunuz günaydıııın.zeynepp aynı dertten ölüyorum inan oturamıyorumm bir yanma anlatamam.kahvaltıya oturamıyorum düşün gerisini artık
Kan verdin mi Cnm bugün test günündü dgl miYooook bende mantar oldummm
kiyamam sana o da senin ve bebeklerin iyi olmasi icin ugrasiyodur mutlaka.cok fazla bebek icin ugrasinca bizlerde eslerimizde fazla hassas oluyoruz.:)))) bendeee ama iste benim manyak koca
hiborda morarma olmuyor canim.icin rahat olsun.morarma ancak damara gelirse oluyo.hiboru cok yavas vurursan ve igneyi yaptiktan sonra pamukla ustune bastir en fazla 5 10 dakka icinde acisi geciyorhenüz benimki morarmadıçok acıyor
Hadi yaaaYooook bende mantar oldummm
Ben kan veribce halsiz dusuyorum ondan bi tane verelim tam olsun diyo neyse sunun surda ne kaldikiyamam sana o da senin ve bebeklerin iyi olmasi icin ugrasiyodur mutlaka.cok fazla bebek icin ugrasinca bizlerde eslerimizde fazla hassas oluyoruz.
Aslında iki gün var testime. Bugün 10. Gün cıkar değil mi kızlarrrKan verdin mi Cnm bugün test günündü dgl mi
Ben kulaniyorum canim cok kotuydu ilk zamanlar kolumdan vuruodu esim dayanamadim gobekten basladik simdi iyi sanirim vucudun alisti kolum kopacak saniodum ilk baslardakızlar hibor iğne kullanan varmı o ne acı öyle sanki içinde kezzap var
Kişiden kişiye değişebilir belki ama bende 10. gün çıktıAslında iki gün var testime. Bugün 10. Gün cıkar değil mi kızlarrr
bu akşamda deDİĞİN GİBİ yapayımbir ben vardim benden iceri. maalesef hibir deriye girdiginde kendini feci sekilde hissettiren bir igne ama kisa surede geciyor acisi.yavas yavs vur igneyi benden ufak bir tavsiye canim
Walla ölçümler Arasında 70-80 Say'ı oynuyoduCok farkli cikaracaklarini zannetmiyorum ama mecburum
Hadi yaaa uffff ama mecburumWalla ölçümler Arasında 70-80 Say'ı oynuyodu
Cok tatlısın cok güldüm.cok heyecan yaptım öğledeen sonra gidicem
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah pozitifi gorursunCok tatlısın cok güldüm.cok heyecan yaptım öğledeen sonra gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?