2015 Aralık tüp bebek

yaşım 34 rapor rahat çıkar dedi dr.um prof çok iyi bi insan.. yumurta rezervim 0,1 amh . fsh hormonumda çok yüksek .. 5 tane antral folükül dendi bugün.. adetimin 2. günüydü ..doktor herkez gibi şansın var yüzde elli dedi ...hocam ise yani profda yüzdelik olarak konuşmak istemiyor,, herkeze aynısını sölermiş bilemem diyor belli olmaz diyor

Yaşa falan bakıolar devlette sen söyle ama Dr una ben ilk devlette yaptırdım Dr uma söyledim 2 tane transfer etmişti ama kimseye söyleme demişti dışardaki hastalara falan
msj yazdım ama göremedim tekrar yazim :) teşekkürler cvp için prof'dan rica edecem zaten benim durum kritik raporda var bence yapması lazım çünkü yumurta ne zaman biteceği belli değil riskli grubum ...

Ben 29 dum devlette yaptırırken hocam ikiz çık
msj yazdım ama göremedim tekrar yazim :) teşekkürler cvp için prof'dan rica edecem zaten benim durum kritik raporda var bence yapması lazım çünkü yumurta ne zaman biteceği belli değil riskli grubum ...
Ben devlete gittiğimde 29 yaşındaydım 1 buçuk yıl önce denemiştik devlette. Dediğim gibi rica ettim hatta ısrarcı bir ricaydı kabul etti devlette de yapıolar ama her hasta duysun istemio lar bizim gittiğimiz hastanede ikiz transfer çoktur ama Dr hepsine kimseye söyleme demişti
. Yani bence de iki embriyo transfer eder sana da .

Aslında bunlarla vakit kaybetmeden onu yapsan kesin çıkardı. Kan testi gibi guvenebilirsin ona
Simdi yine yaptim 5 liralik testle silik cizgi cikti ama her yaptigim testte yani ucuz testte fakrklilik oluyo mesela birinin cizgisi kalin net cikariyo kiminin ince cizgisi ince cikariyo
Yarin durucam pazar gunu sabah idrarimla onu yapicam teste gitmeden aklimda olusur biseyler tabi dogrusunu Allah bilir

öyle bir duygu ki bu allahım çok büyük........ siz bana iki embriyo tranfer eder sana da dediniz ya.. içimdeki mutluluğu anlatamam ... sanki çocuğum olacakmış gibi hissettirdiniz bana... KELİMELERİM GERÇEKTEN YETERSİZ KALIYOR .. neler hissettiğimi,yaşadığımı sadece ALLAH bilir ...çok sağolun

Senin bebis geliyor canım sıkma canını.

ikiz hamileliğiniz güzel sonuçlandımı

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah Yüce Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz aynı şey için çabalıyoruz canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Dr unuzla güzelce konuşun dediğim gibi ben iki embriyo transfer eder diye inanıyorum. Hadi ikizlerini al da aramıza katıl sende test günü bekleyenlere

öyle bir duygu ki bu allahım çok büyük........ siz bana iki embriyo tranfer eder sana da dediniz ya.. içimdeki mutluluğu anlatamam ... sanki çocuğum olacakmış gibi hissettirdiniz bana... KELİMELERİM GERÇEKTEN YETERSİZ KALIYOR .. neler hissettiğimi,yaşadığımı sadece ALLAH bilir ...çok sağolun .. sizin ikiz hamileliğiniz güzel sonuçlandımı?

ikiz hamileliğiniz güzel sonuçlandımı
İlki olmadı benim canım kimyasal oldu 41 derece ateşle yattım transfer akşamı 10 gün hastanede yattım. Kanama başladı bikaç gün sonra kaybettim umutlarımı. Bu kez yine iki bebişimi aldım test günümü bekliyorum. İnşallah Rabbim verecek bu kez. Umudumu kaybetmedim.

:) inşallah aminn.....gülümsettiniz beni o günlerde gelirse eğer kendimi mutluluktan nasıl olurum bilemiyorum...

Ohss mi olmustun canım. Bende de ufak seyretti opu dün oldu transfer gelecek ay ama yine de risk var korkuyorum şu 1 haftayı bir atlatabilsem

Ohss mi olmustun canım. Bende de ufak seyretti opu dün oldu transfer gelecek ay ama yine de risk var korkuyorum şu 1 haftayı bir atlatabilsem
Valla inan bilmiyorum canım devlette ne yüzümüze baktılar ne sorunun ne olduğunu söylediler. Zaten çok tecrübesizdik eşimle muhattap bile olmadı Dr. Sanki tek başıma tedavi oluodum eşim çok bozuldu. İnan neydi neden öyle oldu bilmiyorum. Allah devlet hastanelerine mecbur etmesin kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…