- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
Gercekmi yarin hemen aldiriyorum esimeayy kiyamamm sanao kayisilar gun kurusu olsun ama:) pizzalarin cikmasina daha fazla yatdimci olur:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekmi yarin hemen aldiriyorum esimeayy kiyamamm sanao kayisilar gun kurusu olsun ama:) pizzalarin cikmasina daha fazla yatdimci olur:))
Çok sevinicem hepiniz için o resimdeki güzel bi Kızın bi de yakışıklı oğlun olsun inş :)[/QUOTE]agzin bal yesin emi senin:) persembeye cok sartlamistim kendimi eger ki bi cesaret gelirse carsamba yaptiririm.insallah sonucumda senjn gibi pozitif cikar da hep birlikte seviniriz:)
Ayyy kiyamam canim ya.icebiliyosan sabahlari ac karnina bi kasik.zeytinyagi ic.oda cok rahatlatiyo.Kislar gecenin bi vakti sicak suyla ezilmiş kurukkayısı yiyorum işte ispati o pizzalar cikacaaakkkk![]()
insallah canim.ikiz olsun bi kiz bi oglan olsun:)[/QUOTE]Çok sevinicem hepiniz için o resimdeki güzel bi Kızın bi de yakışıklı oğlun olsun inş :)
Olumlu düşün Hayırlısı de Canm hersey AllahtanValla ne idrar ne kan testi yaptirdim korkuyorum da negatif olur diye
Off yaptırtsam mı acaba diye içim içimi kemiriyor şu anOlumlu düşün Hayırlısı de Canm hersey Allahtan
Sana hangi gün söylediler test için? Bence yaptır çıkma ihtimali yüksek idrar değil kan yaptır yaptıracaksan eğer idrar moralini bozmasınOff yaptırtsam mı acaba diye içim içimi kemiriyor şu an
Ben 3 aralikta transfer oldum 15 ini söylediler yani yarın ama dayandim bu güne kadar hiç yapmadım ve çatlıycam artık. Eşimde yurtdisina gitti 1 günlük hem supriz mi yapsam diyorum hem de olmazsa tek başıma yikilmaktan korkuyorum işteSana hangi gün söylediler test için? Bence yaptır çıkma ihtimali yüksek idrar değil kan yaptır yaptıracaksan eğer idrar moralini bozmasın![]()
Valla 2 türlü de haklısın Cnm ben olsam dayanamazdım :)))Ben 3 aralikta transfer oldum 15 ini söylediler yani yarın ama dayandim bu güne kadar hiç yapmadım ve çatlıycam artık. Eşimde yurtdisina gitti 1 günlük hem supriz mi yapsam diyorum hem de olmazsa tek başıma yikilmaktan korkuyorum işte
Icini ferah tut canim bol bol dua et.dun gecede ben uyuyamadim yumurtalarim nasi toplancak die oysaki korkulacak bisey yokmusBugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki
Rahat olmaya calisiyorum zorlaa.gecmis olsun canim sanada kactane toplandiIcini ferah tut canim bol bol dua et.dun gecede ben uyuyamadim yumurtalarim nasi toplancak die oysaki korkulacak bisey yokmus
Geçmiş olsun Cnm ben de haber bekliyorum ama arayan yok henüz Hakkı'mızda hayırlısı :)Mrb bugun yumurtalarim toplandi 9 tane almislar yarin sonucu soyleyecekler bakalim hayirlisi
en azından sızın ıyı kotu alternatıfınız var benım baska alternatıfım yok bugun gıttım e2 40 dan 88 cıkmıs sagdakı yumurta 10mm den 12,8 mm olmus bugun ıgnenın 11 gunuydu bakalım carsamba cagırdılar pek umudum yok bakalım hayırlı olur ınsallah herkez hepımız ıcın senınde ınsallah ıyı olur arkdasım ve olumlu sonuclar alman dıleylesonuc ne olursa olsun hakkinda hayırlısı boyleymis diye dusun olurmu. Bende ptesi kntrole gidecem. 4 yumurta var suan ignelere devam ediyorum bakalim canim bizim kide kesin degil sonucu gorecez :)
Com fazka dusunmemeye calis canim bende yarini merak ediyorum spermleeimiz ne surumda merak ediyorumRahat olmaya calisiyorum zorlaa.gecmis olsun canim sanada kactane toplandi
canım o kaygıyı hergün yaşıyorsun ve haklısın her sabah heyecan ve korku içinde bekliyosun müjdeyi alıncada diğer günü düşünüyosun kısır döngüBugün emriyolog arayacak 6tane dollenmis yumurta var kalitelerini soyleyecek cok grginim sabaha kadar kaabuslar gordum cok korkuyorum ya iyi kalitede cikmazsa die ne olur dua edin saat1de arayacak saniyeler bile gecmiyor sanki