Kötüymüş ya küçük elektrikli soba ayarla müsaitse ortam bn öyle yapmıştım bir ara yanmıyordu petekler. Ben de raporumu hep aile hekiminden alırım en kolay yolu sağlık ocağıSağol cnm iş yeri buz gibi o yüzden oldu sanrm tamda zamanındasağlık ocağına gidecem rapor isteyip dinlence m verirse tabi bizim Dr tuhaf vermio istirahat
GunAydin canım gecmis olsun saliya kadar vakit var toparlarsin inslh.Günaydın kızlar ben grip oldum salı transferim olacak. Bu grip ilerlemeden nasıl atlatılır fikri olan var mi ay transfer günü öksurup aksirdigimi düşünmek bile istemiyorum
Evet dün yazmıştım sana bugün saat 1de transferim var inşallahDrymlh naptin canım transfere gidiyormusn cagirdilarmi merak ettim.
Gordum dunde lesin deil sanmistim baska arkadasda belki cagirriz demisler kafami kaldiki.sayiyi konustunmu canim kac tane transfer edecekEvet dün yazmıştım sana bugün saat 1de transferim var inşallah
Ya ilk bana 4 döllenme var deyince Çarşamba olacağını tahmin ettim ertesi gün de kesinleşti zaten 2 demiştik doktora hallederiz dedi bugün ne olur bilmiyorum :) bir de embriyolar ne durumda ona bağlı bakalım hayırlısıGordum dunde lesin deil sanmistim baska arkadasda belki cagirriz demisler kafami kaldiki.sayiyi konustunmu canim kac tane transfer edecek
Hayirlisi inslh rabbim kolaylik versin.İnslh beraber gun sayariz benim transferde sorun cikmazsa tabiYa ilk bana 4 döllenme var deyince Çarşamba olacağını tahmin ettim ertesi gün de kesinleşti zaten 2 demiştik doktora hallederiz dedi bugün ne olur bilmiyorum :) bir de embriyolar ne durumda ona bağlı bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim Canım senin de sorunsuz olur inşallah stres yapma :)Hayirlisi inslh rabbim kolaylik versin.İnslh beraber gun sayariz benim transferde sorun cikmazsa tabi
Günaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size
Cnm 2 miz beraber bekleyeceğiz anlaşılan inşallah biran önce tedavinin adı konulur, ben yarın testler ve iğnelerime başlayacağım kısmetseKızlar benımde bugun yenıden kontrolum var nasıl bı yol cızıcez solıcek doktorum dualarınızı eksık etmeyın
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar benımde bugun yenıden kontrolum var nasıl bı yol cızıcez solıcek doktorum dualarınızı eksık etmeyın
Arkadas transfer sonrasından bahsediyor.canım benım okadardan bişey olmazz.ıkınmaktan ne olucak kı canım anlamadımm
Arkadas transfer sonrasından bahsediyor.canım benım okadardan bişey olmazz.
Cnm 2 miz beraber bekleyeceğiz anlaşılan inşallah biran önce tedavinin adı konulur, ben yarın testler ve iğnelerime başlayacağım kısmetse
Eğer dr surup verdıyse onu kullan bu surecı daha kolay atlatırsın.cünkü kullandımız vıtamın ve folik asit kabızlık yapıyorrGünaydın kislar bugün tuvalete çıktım ya çok kötü bişey yaaa azicik bile ikinmadan kendi kendine yapabilirmi insan kabiz degilim fazla ama yapmamda lazim malum azicik ikinmaktan bisey olurmu esim kizip duruyo bana insan heleki klozette öle otursa aksama kadar kendiliginden yapabilirmi sorarim size
Hayırlı olsu canım okadardan bişey olmaz benım bugun 5.günüm anca anca düzeldimDun transfer im oldu canim ondan progestan igne si yapiyomus ama cokta kabiz degilim ama yapmak icin azicik ikinmak lazim regilmi
zaten dr probiyotik toz verdi sabah akşam kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?