- 20 Nisan 2015
- 42
- 25
- 3
- 43
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
İlk gunu yaziliyor canim. Benim sat 19 martti. Ona gore 5+1 oluyorum ben.Amiinnn.. benimde haftaya 6.hafta oluyor Salı günü gideceğim karından ultrasonla keseyi görürüz insallah.. canım bişey sorabilir miyim hamilelik takvimi olustururken adetinin ilk gününü mü son gününü mü yazıyosun ?
benim sat 22 mart yazınca 6 haftalık cıkıyor ama bende son gününü yazdım ... anlamadım valla bişey :)İlk gunu yaziliyor canim. Benim sat 19 martti. Ona gore 5+1 oluyorum ben.
öncelikle hayırlı olsunbenim sat 22 mart yazınca 6 haftalık cıkıyor ama bende son gününü yazdım ... anlamadım valla bişey :)
Merhaba arkadaşlar.Ben de inşallah aralıkta doğum yapacak olanlardanım.Üç gün önce doktora gittim ilk muayene için. Kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktorum, gittiğimde 5+5 haftalıktı. Sadece keseyi ve yolk kesesini görebildik. Benim de ultrasonda 6+1 haftalık çıktı, doktor ultrasonun 3 gün ile 1 hafta arasında farklı gösterebildiğini söyledi ama ben pek anlamadım, sizin haftalarınız ultrasonda farklı çıktı mı?
Canım gözünüz aydın. ben henüz dr a gitmedim bşey soracagım keseyi vajinal ultrasonla mı gördü yoksa karından mı ?Merhaba arkadaşlar.Ben de inşallah aralıkta doğum yapacak olanlardanım.Üç gün önce doktora gittim ilk muayene için. Kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktorum, gittiğimde 5+5 haftalıktı. Sadece keseyi ve yolk kesesini görebildik. Benim de ultrasonda 6+1 haftalık çıktı, doktor ultrasonun 3 gün ile 1 hafta arasında farklı gösterebildiğini söyledi ama ben pek anlamadım, sizin haftalarınız ultrasonda farklı çıktı mı?
Canım vajinal ultrasonla gördüm, karından görünmez dedi doktor. senin kaç haftalık canım, ne zaman doktora gideceksin?Canım gözünüz aydın. ben henüz dr a gitmedim bşey soracagım keseyi vajinal ultrasonla mı gördü yoksa karından mı ?
Tatlım benimde iki muayenem de de 3 gün fark etti pazartesi kalp atışı için gideceğim bakalım yine fark edecek miMerhaba arkadaşlar.Ben de inşallah aralıkta doğum yapacak olanlardanım.Üç gün önce doktora gittim ilk muayene için. Kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktorum, gittiğimde 5+5 haftalıktı. Sadece keseyi ve yolk kesesini görebildik. Benim de ultrasonda 6+1 haftalık çıktı, doktor ultrasonun 3 gün ile 1 hafta arasında farklı gösterebildiğini söyledi ama ben pek anlamadım, sizin haftalarınız ultrasonda farklı çıktı mı?
Canım bende pazartesi gideceğim kalp atışı için Dr cuma demişti ama şehirdışında olunca pazartesi dedi çok heyecan yaptım. Ya duyamazsam diye panikten öleceğimbu arada Allaha şükür hiç bulantı ve bas dönmesi yaşamadım inşallah da yaşamam... midemde hep açlık hissi oluyor o sebepten iştahım bayağı acık, artık kendimi durdurmaya çalışıyorum , vücudumda regl öncesi belirtileri hakim , silikonlu bi göğüs hafif bacak gerilimi, arada bel agrısı... hmm bi de 1 kilo aldım, 56.5 oldum ( boy 166)ki en cok korktugum sey kilo almaktır... inş sadece bebişimin 2 katı kadar kilo alırım diye dua etmeye basladım ptesi de kalp atısı için dr.ma gitcem. normalde yarın gitcektim ama kısmet olmıcak :/
Canım ben çift çizgiyi gördüğümden beri özele gidiyorum öncesinde de aynı doktora kontrole gidiyordum ama sen bilirsin tabiBayanlar merhaba :)
bende kısmetse aralık annesi olacağım... benimde beta değerim 2 dün arayla 479 dan 1177 ye yükselmişti böyle artış olması güzel bi durummuş doktorum öyle söyledi.... geçen hafta keseyi de gördük çok şükür :) doktorum 10 gün sonra gel kalp sesini duyalım demişti (devlet hastanesi gitmiştim) pazartesi artık özel hastaneye gitmeye başlıcam sizce çok erken mi ?
Hosgeldin, hayirli olsun bebegin. İmza icin arama kismina gebelik imzasi yazarsan bir link cikiyor ordan yapabilirsin. Telden girdigim icin linki ekleyemedim. Kese gozukur mu demissin ama Kac haftalik suan onu yazmamissin?slm yeni katıldım aranıza ilk bebeğim 8aylık evliyim imza günlüğünü nasıl yapabılırım yardımcı olabilirmisiniz
Hoşgeldin hayırlı olsun. Bizim imzalarımızın sonunda eklemek için tıklayın yazıyor oraya tıklayınca adım adım anlatıyorbende çarşamba günü gidicem dra kese görülürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?