- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 38
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Ben daha yeni yeni alışıyorum gideli 10 gün olduBenim esim de subatta gidecek kisa donem
Gercekten zor gececek benim icin de. Bi de oglum var :)Ben daha yeni yeni alışıyorum gideli 10 gün oldu
Amin inşallah canım ya bebişte varmış senin neyse ki kısa dönem :)Gercekten zor gececek benim icin de. Bi de oglum var :)
İnsallah sag salim gider gelir hepsi:)
ZOR DİMİBen daha yeni yeni alışıyorum gideli 10 gün oldu
amin inşGercekten zor gececek benim icin de. Bi de oglum var :)
İnsallah sag salim gider gelir hepsi:)
bizim ki haziran da daha 1 aylık asker olmuş olcakBenim sevgilim Aralık 2014 te gitti2015 Haziran gibi gelecek inş:)
Evet çok zor canım yaZOR DİMİ
Hatay İskenderun da hergün arardı şimdi daha aramadı ya çok merak ediyorumyakın yerde mi bari her gün arayabiliyor mu seni
offff kafayı yer insan yaaa ...Hatay İskenderun da hergün arardı şimdi daha aramadı ya çok merak ediyorum(
üzülme balım ya.öyle veya böyle geçiyor.benmkide mayısta gelecek 117 şafak.alışıyorsun .telefon falan kullanbiliyor her akşam konuşrsunuz.merak etmeoffff kafayı yer insan yaaa ...
Evet hala aramadı çok merak ediyorumoffff kafayı yer insan yaaa ...
Şimdi aradı ama sessiz de olduğundan duymamışım uff ne kadar kötü olduEvet hala aramadı çok merak ediyorum
Hoşbulduk canım evet burda samimi bir ortam var çok güzel ama benim aklım hep sevdiğimdehoşgeldinizz hanımlar biz yaklasık 1 yıldır 2014 yarenleri topiğindeyiz dertlerimize sevinçlerimize ortak olmayı cok guzel basardık :) eğer ki yardımcı olabileceğimiz bişey olursa mutlaka sorun.. He yine burdan söyliyeyim belki oralara falan düşen olur aranızdan benim sevdicek acemiliğini manisa/alaşehirde yaptı suanda da edirne keşanda devam ediyor 10 ayımız bitmek üzere.. yaniiiiii geçmicek bitmicek gibi gelebilir başta ama hele hele kısa dönemler göz acıp kapayıncaya gelecekler allah sabır versin şimdiden..
öyle canım hepimizin canının yarısı onlarla birlikte.. tam sayılmayız ki onlar olmadan. Ama dogmayan gün batmayan gunes yokturr bunların hepsi gelip geçiçi kendi kendinizi motive edin sürekli..Hoşbulduk canım evet burda samimi bir ortam var çok güzel ama benim aklım hep sevdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?