2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Selin KORKMAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
219
83
43
38
Sevdiceğim 2015 Mayıs da asker . ALLAH dan kısa dönem gidecek her türlüsüde zordur gerçi .
Aynı durumda olan var mı ? beraber ağlayalım ..

Benim sevgilim Aralık 2014 te gitti 2015 Haziran gibi gelecek inş:)

mrb canım sımdıden bunları dusunup kendını üzme bnce..yanındayken anın tadını çıkar..bnm sevdicek ağustosta gitti ve bıde uzun donemiz biz

hoşgeldinizz hanımlar biz yaklasık 1 yıldır 2014 yarenleri topiğindeyiz dertlerimize sevinçlerimize ortak olmayı cok guzel basardık :) eğer ki yardımcı olabileceğimiz bişey olursa mutlaka sorun.. He yine burdan söyliyeyim belki oralara falan düşen olur aranızdan benim sevdicek acemiliğini manisa/alaşehirde yaptı suanda da edirne keşanda devam ediyor 10 ayımız bitmek üzere.. yaniiiiii geçmicek bitmicek gibi gelebilir başta ama hele hele kısa dönemler göz acıp kapayıncaya gelecekler allah sabır versin şimdiden..

Hoşbulduk canım evet burda samimi bir ortam var çok güzel ama benim aklım hep sevdiğimde

Hoşbulduk canım evet burda samimi bir ortam var çok güzel ama benim aklım hep sevdiğimde
öyle canım hepimizin canının yarısı onlarla birlikte.. tam sayılmayız ki onlar olmadan. Ama dogmayan gün batmayan gunes yokturr bunların hepsi gelip geçiçi kendi kendinizi motive edin sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…