2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

kızlar benim eşimde 4 şubatta teslim olacak inş kısa dönem gidiyor...ama şimdiden stresi içime girdi...orda psikolojileri bozuk oluyor nasıl geçicek bilmiyorum bide gitmeden evel ben çok ağladım sanırım bnde bozdum biraz psikolojisini...ona destek olcama daha beter oluyrum kendimi frenleyemiyorum yardım edin neler yapabilirim

Çok zor gerçekten.. Ben de ne kadar güçlü görünmeye çalışsam da çok üzülüyorum

ALLAH sabir versin hepinize ilk başta zor geçer snra alisirsiniz:) bnde 2014 yarenoyim kasimda gitmişti benim sevdicek ALLAH hepsinin tezkeresini en kisa zamanda görmek nasip etsin..

Benim erkek arkadaşımın da 11. günü Bana seneler geçmiş gibi geliyor.. Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim sevdiceğimde 2 gün sonra gidiyor uzun dönem Allah tüm bekleyenlere sabır versin

Canın oncelikle onu teselli et uzuldugunu belli etme yanstma daha çok üzulur. Motive et bde kısa donemmiş hemen geçer ALLAH kavuştursun tatlm

Benim sevgilimde gidiyor iki gün sonra çok mutsuzum

yok canım allaha şükür çok kötü değilim bizim ksa dönem zaten ünide de ayrıydık uzun süre 5 ay etkilemez çok.. bi de ararsa mükemmel olacak
Süper cnm o zaman hiç dert etme kısa donemmiŞ bide ilk zamanlar sıkıntı çeker aramaya sıra yogun olyor bde fazla konuşmiyorduk ardgnda 5 dakka falan sıra olunca:) ama ustaya geçtklernde elinden telefon düşmez o yönden rahat olurlar:)

Bnmde uzun dönem canım ya burası insana moral veriyor benim sevdicek gitti gideli bu sayfaya giriyorum byle byle zaman geçiyor bitirecek INŞALLAH cnm sende skma canini alisyor insan

Ne kadar oldu canım seninki gideli. İnşallah hemen alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…