- 17 Şubat 2011
- 49
- 0
- 46
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
ALLAH kavustursun cnm ya alisyor insan skma canini2 gün sonra gidecek benim hayatım da
AMIN cnm alisirsin bana da zor gelmişti gittiginde:)Benim sevdiceğimde 2 gün sonra gidiyor uzun dönem Allah tüm bekleyenlere sabır versin
Canın oncelikle onu teselli et uzuldugunu belli etme yanstma daha çok üzulur. Motive et bde kısa donemmiş hemen geçer ALLAH kavuştursun tatlmkızlar benim eşimde 4 şubatta teslim olacak inş kısa dönem gidiyor...ama şimdiden stresi içime girdi...orda psikolojileri bozuk oluyor nasıl geçicek bilmiyorumbide gitmeden evel ben çok ağladım sanırım bnde bozdum biraz psikolojisini...ona destek olcama daha beter oluyrum kendimi frenleyemiyorum yardım edin neler yapabilirim
ALLAH kavustursun cnm şimdiden. Uzun donemmi. Ya alisyor insan ilk zamanlar zor gelir ama sabredecez ALLAH in iznyle bitecek bu gunlerBenim sevgilimde gidiyor iki gün sonra çok mutsuzum
ALLAH kavustursun cnm ya alisyor insan skma canini
Süper cnm o zaman hiç dert etme kısa donemmiŞ bide ilk zamanlar sıkıntı çeker aramaya sıra yogun olyor bde fazla konuşmiyorduk ardgnda 5 dakka falan sıra olunca:) ama ustaya geçtklernde elinden telefon düşmez o yönden rahat olurlar:)yok canım allaha şükür çok kötü değilim bizim ksa dönem zaten ünide de ayrıydık uzun süre 5 ay etkilemez çok.. bi de ararsa mükemmel olacak
ALLAH kavustursun cnm şimdiden. Uzun donemmi. Ya alisyor insan ilk zamanlar zor gelir ama sabredecez ALLAH in iznyle bitecek bu gunler
Bnmde uzun dönem canım ya burası insana moral veriyor benim sevdicek gitti gideli bu sayfaya giriyorum byle byle zaman geçiyor bitirecek INŞALLAH cnm sende skma canini alisyor insanAmin canım sağol
Uzun dönem malesef
Bnmde uzun dönem canım ya burası insana moral veriyor benim sevdicek gitti gideli bu sayfaya giriyorum byle byle zaman geçiyor bitirecek INŞALLAH cnm sende skma canini alisyor insan
4.cu ayimiZa girdik biz canım 270 lerde şafak saymıyorum sakinca hemen gscmiyorda:)) alisirsin biz alıştık sende alisirsin cnm uzulmeNe kadar oldu canım seninki gideli. İnşallah hemen alışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?