- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 118
- 35
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Haklısın bugün sesini duymadım ondan böyle oldum sanırsamöyle canım hepimizin canının yarısı onlarla birlikte.. tam sayılmayız ki onlar olmadan. Ama dogmayan gün batmayan gunes yokturr bunların hepsi gelip geçiçi kendi kendinizi motive edin sürekli..
evet canım olabilir arada böyhle duyamadagımız zamanlarda oluyor ama onlarda geçici belli bi süre sonra ıstedgn an ulasablrıyosun :)Haklısın bugün sesini duymadım ondan böyle oldum sanırsam
Ben istediğim an ulaşmak istiyorum çabuk gelsin o günler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaevet canım olabilir arada böyhle duyamadagımız zamanlarda oluyor ama onlarda geçici belli bi süre sonra ıstedgn an ulasablrıyosun :)
İnşallah canım hepimiz kavuşalım sevdiklerimize :)Allah kavuştursun :)
bende sözlümü yolladım kasımda. Malesef uzun donem ve 308 gunumuz var zaman çabucak geçse keşke de kavuşşsam bir an once
gecelek canımmmmmm gelecekBen istediğim an ulaşmak istiyorum çabuk gelsin o günler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Amin canımBenim sevdiceğim de şubatta gidecek bi de uzun dönemmnasıl geçecek bilmiyorum Rabbim sabır versin hepimize
zor zorr gidene de bekleyene de zorBenim sevdiceğim de şubatta gidecek bi de uzun dönemmnasıl geçecek bilmiyorum Rabbim sabır versin hepimize
Nidakuşummmmmm gökin dönünce bizi unutmaaa arada uğra yanımızaaaaahoşgeldinizz hanımlar biz yaklasık 1 yıldır 2014 yarenleri topiğindeyiz dertlerimize sevinçlerimize ortak olmayı cok guzel basardık :) eğer ki yardımcı olabileceğimiz bişey olursa mutlaka sorun.. He yine burdan söyliyeyim belki oralara falan düşen olur aranızdan benim sevdicek acemiliğini manisa/alaşehirde yaptı suanda da edirne keşanda devam ediyor 10 ayımız bitmek üzere.. yaniiiiii geçmicek bitmicek gibi gelebilir başta ama hele hele kısa dönemler göz acıp kapayıncaya gelecekler allah sabır versin şimdiden..
kuzum unutmuyorum hep aklımdasınızz..Nidakuşummmmmm gökin dönünce bizi unutmaaa arada uğra yanımızaaaaa
ALLAH kavuştursun tatlım uzun dönem mi?benim sevgilim de 5 gün önce gittiŞafak karanlık..
benim erkek arkadasımda şubatta gidiyoşubatta gitcek
Evet uzun dönem alışamıcam galibaALLAH kavuştursun tatlım uzun dönem mi?
Nereye gidiyor1 hafta kaldı gitmesinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?