• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar yemek yiyip sonrada yegencigimi görmeye gideceğim annesi sende gel dedi nst girecekmis gecen gün hemşire dediki nst hat yalniz aliyoruz dedi bende olmaz dedim ben o bebegin babasiyim dedim (hep karfesim yaninda ben gidiyorum)nst girmek benimde hakkım dedim dr hemşire izin verin babasida gitsin nst dedi kardeşim le birlikte girdik :KK70: :KK70:
Tabi ki senin de hakkın girmelisin kardeşin nereye giriyorsa oraya girebilirsin:KK70:
Teyze demek anne yarısı demek sonuçta..
%50 olarak girmen şart:KK70:

Bende bu şubatta adet olunca başlamayı düşünüyorum ama merkez belirlemedik daha inşallah herkes için hayırlı olur

Tabi ki senin de hakkın girmelisin kardeşin nereye giriyorsa oraya girebilirsin:KK70:
Teyze demek anne yarısı demek sonuçta..
%50 olarak girmen şart:KK70:
Ama ben teyze olarak girmek istemiyorum BABA olarak girmek daha keyifli :KK70: :KK70:

Kızım sen acımasız bir kadın oldun :KK62:bebisleri dondurup evde taze bebiş çalışmasımı yapiyorsun :mad::mad:kiniyorum seni. :KK70::KK70:

Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi:KK53::KK48:
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum:KK70:

Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi:KK53::KK48:
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

merhaba bende 32 yaşındayım sizin gibi fsh yüksek bende de, ancak maşallah sizin bir evladınız var,Rabbim 2.yide bağışlar inşallah,benimde ilk tedavim negatif aralık ayında,şubatta kontrolüm var duruma göre başlıcaz inşallah.yani bir deneme daha olacak sanırım.
CANIM RABBİM HER BİRİMİZE 2ŞER 3 ER EVLATLAR NASİP ETSİN. DOKTORUNA DHEA SORAR MISIN. BENİM DOKTORUM KALİTESİ İÇİN DHEA KULLANMAMI İSTEDİ 4 AY BOYUNCA BU YÜZDEN TEDAVİM HAZİRANA ERTELENDİ.

Canım benim dün opu oldu 16 yumurta topladık deiler bugün de merkezden haber bekliyorum durumları ile ilgili o yüzden bende net bişey diyemicem kalitesiyle ilgili. Ama geçen sefer benim de 5 yumurtadan 2si döllendi 2side transfer edildi ama kaliteleri iyi değildi tutmadı.
İNŞALLAH BOL KALİTELİ YUMURTALARIN OLUR CANIM. BENİM GEÇENKİ TEDAVİM ÇOK KÖTÜYDÜ. 2 YUMURTA GELİŞTİ 3 TANE DAHA GÖRÜNÜYORDU ONLAR GERİDE KALDI. 2 TANEDEN BİRİ DÖLLENMEDİ. DÖLLENENDE 2. KALİTE OLDU 1 TANE EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ 3. GÜN AMA TUTMADI. KIZIMDA İSE 4 YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ. 2 TANESİ KALİTELİYDİ. İKİSİ TRANSFER OLMUŞTU BİRİ TUTMUŞTU

Hepimiz takılıyoruz sayıya ister istemez..
Ne kadar çok olursa o kadar şansımız olur diye düşünüyoruz ama öyle değil...
Sayı çok olabilir ama olgun ve işleme giren sayısı bizim için önemli..
Bir arkadaş yazmıştı geçen gün nerdeyse 40 tane toplanmış ama 20 tanesi işleme girebilmiş..
Biz çok yumi değil döllenebilir kaliteli yumilerimiz olsun mümkünse çok olsun diye dua etmeliyiz:KK48:
NE 30 U NE 40 I 1. KALİTEDE 4 TANE OLSA YATIP KALKIP DUA EDECEĞİM HERŞEYİN HAYIRLISI

NE 30 U NE 40 I 1. KALİTEDE 4 TANE OLSA YATIP KALKIP DUA EDECEĞİM HERŞEYİN HAYIRLISI

Evet canım kaliteli olgun 1 yumi bile yeter bize anne olmak varsa nasipte..
1 yumi ile gebe kalıp doğuranlar oldu aramızdan..

Evet canım kaliteli olgun 1 yumi bile yeter bize anne olmak varsa nasipte..
1 yumi ile gebe kalıp doğuranlar oldu aramızdan..
Evet benim Komşum her ay yumurta yanıyordu bile şimdi 6 aylık oğlu var

Back
X