Tatlım takılma böyle şeylere, her doktor maalesef bu konuda duyarlı ve bilgili değil. Bence tüp bebek doktorunun verdiklerininden şaşma, o ne uyguluyorsa onunla devam et, bir süre ona git, ondan sonra onun referans vereceği yada riskli gebelik alanında uzmanlık yapmış doktorla devam ettir kontrollerini. Bir kere doktorun yanındayken doktoru bir hastası aradı hamile kalmış kendiğinden, doktor özellikle sordu normal yollamı kalmıştın sen, yoksa tüp bebekmiydi diye, ona göre ilaçları farklı oluyor, ona göre ilaç yazacağım dedi. Demekki bizler hamile kalsakta bir süre daha dikkatli olacağız,nede olsa kıymetli gebelik bizimkisi.....kızlar ben sıze anlatmadım dımı dunmu gecen gun eve yakın doktora gıttım kan tsetlerını gosterdım ıgne dozunu sordum tub bebkle hamıle oldugumu soyledım bana nedese şimdi bırsey bellı olmaz daha erken bısey gorunmez eger haftaya kadar kanaman olmazsa dusmezse gorusurz gulerek dedı bıde nasıl dk yapıyor boyle ınsanlar aklım almıyor moralımı yerle bır ettı belkıde dun oyuzden lekelenmem oldu...