- 10 Aralık 2013
- 7.040
- 2.929
- 398
Allah iylik versin canım çok geçmiş olsun inş tamamen iyileşirsineşinin böyle düşünmesi çok saçma
olmuş sonuçta senin kararınada saygı duyacktı inş kendi desin birgün gidelim diye rabbim inş birgün sana nasip etsin tedavisiz inş
biz bekliyoruz canm oluş api diye bir doktor bulduk uzman kadın doğumcu genetik testimzi yaptırınca bende kan pıhtılaşması çıktı ordan buna yönlendirildik çok iyi bir doktor sağolsun kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyorlar olduda çok şükür bir kürtaj oldum bide geçn ay düşük yapmışım haberim yoktu bu ay da aynı şekilde adetim geçrse kan vercem bakalım doğal gebelik deniyoruz yani
kaybetsemde olunca çok şükür olabilabiliyor diyorum hamd olsun allaha zamnı gelince olcak inş hergün dua ediyorum hepimizede işte böle canım bide bizimkinin ameliyatı var işte 30 temmuzda burununda eğrilik varmış sinüzite yol açıyormuş yaşın gençken ol dedi bende inş iyi olursun diyorum korkuyorum be bilim inş iyi geçer
kendini özletme kız arada gel
![]()
bebeım yaaaa kendılığınden hamıle kalmann ne gusel ya..
umarımmmm artıkın bebıs gelır ve o göbüşte kalır..
en azından sorun ne o bulunmuş ya artık doğru yonlendırme ıle ınsallah bebısın gelır be tatlım..
bakalım bız bekleyelim artık esım ne zaman derse rabbım yardımcımız olsun.
kuzucum burun amelıyatları zor dıyorlar ama sağlık ıcın de gençken olsun tabıkı napalım bende korktum korktum amaaaaa suan daha rahatım allaha sukur benım de 17.gunum işte..geçiyor zamanla ağrı sızı...eşine de geçmiş olsun