Canım yaa çok saol çok iyi geldi gercekten söylediklerin hep bunları düşünücem acısına dayanırım ne Acılar yaşadım yeter ki meleklerim gelsin korkum ya tutulamazsa diye

Tabiki de olumlu dusun ki olumlu olsun canim. Ben olacagina hep inandim, olmazsa da gerisi allah dan boynum kıldan ince diyordum..
Hergun igne vuruluyorum, canimin acisini bi kenara biraktim. gobegim, kollarim morardi. Gomlek bile giyemiyorum. Olsun diyorum minikler gelecek onlara deger.. bazen diyorum veletler ne cektim sizden be, bi dogun tek tek sorcam size diyorum

esimi bi gorsen pesimde pır donuyor sen cocuklarimizi tasiyorsun, dile benden ne dilersen,senin icin napabilirim diyor,pesimde meyve tabagiyla donuyor,herseyi arastiriyor sanki hamile olan o

inan tum bunlara degiyor. Allah yoklugunu gostermesin, ama alan da veren de Allah. Korkular gereksiz. Bizler kaderimizi yasiyoruz. Dogdugumuz gun belliydi hersey kimle evlenecegimiz, kac cocugumuz olacak,yasantimiz nasil olacak.. biz sevinsek de uzulsek de basimiza gelecek olan belli aslinda. O yuzden korkma. Ben de gecen ruya gordum ,kanamam oluyormus, eywah dedim dustuler.. dua etmekten baska caremiz yok tatlim, allah tum hepimizin cektigini goruyor. Herseyin vakti,saati var.. o yuzden canini bosyere uzme, guzel seyler dusun..
Beni rapor aldim diye transferin ertesi gununde.. dogduguma, bu ise basladigima, onlari tanidigima, tup bebek isine girdigime.. herseye pisman ettiler. Aglamaktan icim dışıma cikti. Kac saat boyunca agladim bilmiyorum.. esim bile ilk defa gordu beni boyle. Dedim biktim,olmazsa olmasin benim harcim degil bu is, tutacagi varsa da bu uzuntuyle olmaz zaten demistim.. 7 gun sonra sonuc pozitifti.. durun hemen sevinmeyin, daha bi ayını doldursun diye arkamdan konusanlara , hemen tutmus mu yaa iyi de nasil olur diyenlere inat minnoşlarim hala benimleler

simdi sen dogum iznine gideceksin diye planlar yapiyorlar, artik kabullenmisler belli ki.. gercekten bi opu da, bir de transferime pisman ettirdiler.. ama allah buyuk cok sukur,hepsine saygi ve sevgilerimle kapak oldu.
Canini sıkma, is olacagina variyor. Sen sadece dua et. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Tanri nin OL demesine bagli..

[/quote]