Bağışıklık sistemindeki bazı düzensizliklerden dolayi bünye gelen sperm ya da embriyoyu virüs gibi görüp parçalıyormuş canım buna da immunolojik infertilite deniyormuş. Teşhisi turkiye de mümkün degilmiş henüz ama onun tedavisinde kullanılan serum ve ilaçlar var. Yani tekrarlayan negatif ya da düşüklerde bunu uyguluyorlar. Varsa düzelsin diye. Ben de de var demekki bu defa pozitifi gördüm çünkü. Ya da şanstı bilmiyoruz tabi kesin olarak.
Ağrılar normal canım benim de 7,8,9. Günlerde akşamları çok ağrım olmuştu. Ben de o 5. Hünden itibaren her sabah silik çizgiyi görmüştum.çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah senin de pozitiftir. Kanda görürsünüz inşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmasın. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdiden hayirli olsun.
Haklısin canim heyecanli amA olsun hem keseyi hem kalp atısini duyarsin insallah o gün. Benim de 25 mayıs kalp atışı için çağırdılar.Rabbim o pıtpıtları hepimize duyursun, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.
Hayırlısı olsun canım hakkınızda, nerede nasıl olursa olsun Rabbimin ol demesiyle olur inşallah. Sualarım seninle.
Canım benim hep dediğim gibi o senin güzelliğin?, bak herşey yolunda gidiyor cok şükür. İnşallah o yumurtalar sana evlat olsunlar. Dua et bol bol. Bak sana her zaman dedim dimi kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. Yeter kidua et bol bol. Tabi bize de