• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar dualarınız için çok teşekkürler, ama umutlar başka bahara kaldı. Değerim ne yazıkki 0,1.... İnşallah diğer arkadaşlarımın emekleri boşa gitmez, pozitif haberler alırız.
Allah dayanma gücü versin canim. Emeklerinin karsiligini en kisa zamanda cifter cifter bebeklerle alirsin insallah.

Kızlar dualarınız için çok teşekkürler, ama umutlar başka bahara kaldı. Değerim ne yazıkki 0,1.... İnşallah diğer arkadaşlarımın emekleri boşa gitmez, pozitif haberler alırız.
hayırlısı arkadaşım inşallah rabbim tez vakitte nasip eder dondurulmuş embriyon varmı

1.webp

Canım Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda Allah nadip eder anne olmayı,

Hakkımızda hayırlısı canım benim de düşük çıktı yarın tekrar baktıracağım.

Bugun kontrolüm vardi gıttım yumurta sayım aynı 4 tane :KK43: 3 u kalıtelı gorunuyor dedı ama bılmıyorum ya neden boyle oldukı benım ılacla 4 yumurtam olusuyordu tedavınım bugun 4. gunu estrofem ve cetrıol du sanırım onları ılav ettı. e2 ye baktık gayet ıyı dedı bakalım ne olacak

herkese merhaba arkadaşlar,
adetimin 2.günü e2 ve fsh 10 küsürlü çıktı yaşım 29 doktor yaşına göre iyi dedi sizce nasıl
internetten araştırdığım kadarıyla 10 dan aşağı çıkması gerekiyormuş bu değerlerin yardımcı olursanız çok sevinirim

Hakkında hayırlısı buymuş canım. İnşallah bir sonraki seferde Allah kucağını, karnını boş bırakmasın

kimse birşey demiyecek mi :KK43::KK43::KK43:
merhaba, fsh yumurta rezervlerinin durumunu gösteren ancak değişken bir hormon. 1 kere çıkması bile azalmaya başladığının göstergesi.. 10 çok yüksek bir değer değil ama rezervlerle ilgili durumunu tam olarak öğrenmek istersen amh baktırmalısın. amh değişken değil. siklusun istediğin zamanı bakılıyor.

Maalesef değer düştü, çatlatma iğnesinin etkisiymiş
Canım ne olur sıkmamaya çalış canını.... Biliyorum çok zor.... Inan ki ben de 2 . Tüp bebek tedavisinden sonra gelen sürpriz bebeğimi Gören'e kadar inanamadım. Sürprizlere... Lütfen dua edelim de hepimiz sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım...

inşallah kolay atlatırsın cnm.Allah devam etme gücü versin.vakti gelmemiş henüz demekki

herkese merhaba arkadaşlar,
adetimin 2.günü e2 ve fsh 10 küsürlü çıktı yaşım 29 doktor yaşına göre iyi dedi sizce nasıl
internetten araştırdığım kadarıyla 10 dan aşağı çıkması gerekiyormuş bu değerlerin yardımcı olursanız çok sevinirim
bence başka bir doktora diğer adetinde tekrar test yaptır
sakın tek doktorla bırakma

2. gün embriyosu bugün 5. gün griye kaldı 8 gün.... korku endişe vs vs vs...
Az kalmiş ilkmiydi arkadaşım stres yapma.ananas ve kabak çekirdeği ye...bol su iç..ceviz badem haşlanmış yumurya ye...stres yapmamaya çalış..bol bol dua et..allah gönlümüzün muradını hanelerimize nasip etsin inşallah..

benim tedaviyi kısaca anlatayım.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde hiç yumurta gelişmedi.3. kez başladık 1 tane gelişti ama erken çatladı.son tedavide sadece toplama aşamasına gelebildik.ama yumurta boş çıktı.o sırada gördü perdeyi ve aldı.benim rezerv çok düşük olduğundan böyle bir sıkıntı yaşıyoruz.amh 0,14 benim şu an ara verdik 2-3 ay.temmuzda yeniden denemeyi düşünüyoruz o zamana kadar mucizemi yaşamazsam eğer.sizin probleminiz neydi?
Ben polistikoverim pıhtılaşma floikasit eksikliği var
29yaşından bu yana uğraşıyorum 34oldum ama nafile inşallah bu yaşım uğurlu gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım sen neler yaptın bayadır yoktum
Ben hep aynı bişey yapamadim bu gidislede zor..esim haziran 12 sinde tazminatını alıyo..işyeri ücretsiz izin cıkardı 2 ay..sonrası belirsiz kabul etmeyenlere haklarını veriyolar iste durum bundan ibaret canım..tek maaşa kaldık.. ev kredisi ve ihtiyaç kredisi ödemelerimiz var anlayacağın...

Back
X