- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ya sapık mı yok memlekette, hiç derdimiz yokmuş gibi bunlarla uğraşıyoruz birde,akli dengesi bencede yerinde değil, yani apt. sonuçta karşıdaki kapıyı açsa ortaya çıkacak,bunları falan hiç düşünemeyen biri,bir gün evde kalıp yakalanabilir aslında,beklemek lazım,yakalamak lazım bir daha yapamasın,yoksa sizin canınızı sıkmaya devam eder.Günaydın kızlar..son birkaç haftadır apartmandan pisliğin teki kapımıza işiyo...biz işteyken oluyo hep..bugun tesadüf ben sabah işe gitmedim öğleden sonra gidicem saat 7.30 sırası şıkırtı duydum eşim geç kaldı sandım kalktım kapının ağzından içeri koyu sarı sıvı girmiş kapıyı açtım hemen kimsecikler yok...geçen haftada eşimin ayakkabısına işemiştiler...polis çağırdım baktılar kamera var mı apartmandan dediler..maalesefki yok o yüzden bişey yapamadılar..hemen hemen muntazam işiyo biri.kimsenin günahını almak istemem ama bir amca var herkes onu diyo başkalarınada garip garip şeyler yapmış apartman yöneticilerine özellikle...eşimde bu sene yönetici oldu...olduğundan beride bu tarz olaylar oluyo..kapı süsümü koparip almışlar efendim işte ayakkabılarımıza işediler..eve ne zaman gelsem ićerde fayansım sarı sarı...gün aşırı biri biz yokken işiyo...bide bu çikti basımıza...