• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bunlardan çok var diye düşünüyorum...
Eskiden pankek ler waffle larmı vardı bazlama gözleme mayala hamuru dağğğ gibi kabarsın sac da pişir koy önüne hep benzer menü olunca nolucak beyin de bir yere kadar gelişiyor..Gelişimini tamamlamamış o beyinler geliyor bizi buluyor.Günah ama bize yazııkkk:KK48:

yerim seni kız ama günaaaah yazııııııık :KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen ciddiye almıyacan bencede amaç reyting olunca seçerler tabi değişik değişik tipleri
Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..
Ama bu sefer ki kızlar daha tarzlar çünkü sponsorları var:KK48:

Bunlardan çok var diye düşünüyorum...
Eskiden pankek ler waffle larmı vardı bazlama gözleme mayala hamuru dağğğ gibi kabarsın sac da pişir koy önüne hep benzer menü olunca nolucak beyin de bir yere kadar gelişiyor..Gelişimini tamamlamamış o beyinler geliyor bizi buluyor.Günah ama bize yazııkkk:KK48:
Aynen nurellanın dediği gibi yazııık o kuşlara ölür..

Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..
Ama bu sefer ki kızlar daha tarzlar çünkü sponsorları var:KK48:

öylemiiiii bu seferkilere pek bakamıyorum ben spordan gelene kadar bitiyor ucundan kıyısından bakıyorum evde olduğum zamanlarda daha çok gülmek için izliyorum :KK70:

öylemiiiii bu seferkilere pek bakamıyorum ben spordan gelene kadar bitiyor ucundan kıyısından bakıyorum evde olduğum zamanlarda daha çok gülmek için izliyorum :KK70:

Hele bir emel var hostes olan fenalık geliyor bana o çıkınca her yeri ayrı mimik yapıyor çok zor tahamül ediyorum ama napıcan izlemem de şart:KK48:neden bilmiyorum mecburmuşum gibi geliyor:KK48:

heeeee odunları yontmak işi bize kalıyo sanki anamız bizimarangoz doğurmuş :KK70::KK70::KK70:

Ne yontcam bee...
Toplamazsa kendini boşarım olur biter:rolleyes::rolleyes:
Ne gaza geldim amaEn Büyük KK atarlanıyorum kendi kendime garibim de sessiz uzanmış koltuğa tv ye bakıyor hatun sosyal medya da hakkında atıp tutuyor haberi yok:KK70:
Bak şimdi ona günaahhhh:KK70:

canım süperrrrr :) çizgi gayet belli :) maşallaaaaahhh :) güldenin dediği gibi ikiz olabilir :) yarın kanda da güzel sonuç alırız inşallahhhh :)

canım ben genetik testleri devlette yaptırdım drum acıbademde idi burada yaptırma çok pahalı dedi devlette dr arkadaşına yönlendirdi :) oradaki dr da dedi birkaç düşük olmadan yapılmıyor sorarlarsa düşük oldu deyin dedi :) yapıldı 20 günde çıktı sorun yoktu şükür :) sende de olmaz inşallah :) canım sadece kan veriyorsun eşinle o kadar :)

canım sıra pozitifi patlatma sırası sende :) güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile :)

canım inşallah bebişini görürsün hatta kalp atışlarını da rahatlarsın :)

inşallah canım ama ben daha erken oldugunu dusunuyorumm azıcık daha bekleyecegımm:) rabbım hepimize hayırlı saglıklı gebelık ve evlatlar nasıpetsın canımm benımm öperimm yanaklarınııı

Arkadaslar Merhaba biz pazartesi ultrason gidicez ne olur dua edin aksilik çıkmasın ne olur
ost: 38928280, member: 629199"]kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor:KK14::KK14:
Arkadaslar nasilsiniz[/QUOTE]

iyiyiz canımm sen nasılsın

aslında hiç düşüğüm olmadı canım bi kez gebe kaldım kendiliğinden 6. haftada gelişmedi üstündende bibuçuk yıl geçti daha da gebe kalamadım dr 3 düşüğüm var demezsen bakmazlar bu merkezde yaptırırsan çok pahalı olur dedi
bide benim pko olabilirmi sence sebepsizdide bizimki 18 yumurtadan 6 tanesi olgun çıktıda

canım benımmm rabbim tez vakitt nasıp etsın bebegını sana şıfalandırsın senii... su gibi aksın zaman da bir an önce güzel yüzün gülsün inşallahhh

Hele bir emel var hostes olan fenalık geliyor bana o çıkınca her yeri ayrı mimik yapıyor çok zor tahamül ediyorum ama napıcan izlemem de şart:KK48:neden bilmiyorum mecburmuşum gibi geliyor:KK48:

Ne yontcam bee...
Toplamazsa kendini boşarım olur biter:rolleyes::rolleyes:
Ne gaza geldim amaEn Büyük KK atarlanıyorum kendi kendime garibim de sessiz uzanmış koltuğa tv ye bakıyor hatun sosyal medya da hakkında atıp tutuyor haberi yok:KK70:
Bak şimdi ona günaahhhh:KK70:

enişteme elleme kız yazıııııık günaaaah ona hem o bebelerinin babası çot ayıp sana boşarım moşarım çot ayıp çot:KK20::KK70:

bende merak ettim o arkadaşı inşallah gereken önlem alınmıştır insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı ohss yi ciddiye nasıl almazlar aklım almıyor

Çok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre:KK43::KK43:

Çok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre:KK43::KK43:
inşallah gelip iyiyim der Allah yardım etsin demekten başka bişey gelmiyor elimizden

Back
X