• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Selam kızlar..
Çarşamba günü histeroskopimi oldum perde tahmin edilenden daha derinmiş...
Çok iyi ellerde yapılması gereken bir operasyon geçirdim...
Bu ay buz bebişlerimin tedavisine başlıyorum..
Benim canım doktorum (Bülent Tıraş) ve ekibi her zaman ki gibi öyle ilgililerdi ki detayları daha sonra anlatacağım..
Hem işlem öncesi hem de sonrasın da hep birileri ilgilendi benimle...
Çok duygusalım bu aralar iyi ellerde olmakta rahatlatıyor beni..
Şimdi kardeşimdeyim 1 hafta sonra eve dönerim..
canım geçmiş olsunnnnnn :) bebişimizlerimize kavuşmana az kaldı demek :) allahım yardımcın olsunnnnnn :)

kızlar bende eve geldım perşembe veya cuma tıransverım var cok heycanlıyım opuyorum hepınızı:KK68::KK68::KK68:
canım inşallah hersey gönlündeki gibi olur ve bebişlerine sağlıkla kavuşursun inşallah :)

herkese günaydınlar
uzun bi aradan sonra gene geldim bırakamadım buraları tedavim iptal olduktan sonraki bir kaç günüm çok zordu ama şimdi iim hamdolsun bundan sonra gene yola devam hemde daha emin ve daha rahat bi şekilde
hiç değilse bi sıfır öndeyim tedavinin bundan sonrası hep daha da güzel olur inşlhhhhhhhhhhhhh...

canım kendini toparlamana ve yoluna daha büyük umutlarla devam etmene çok sevindim hayırlısıolsun inşallah sonu pozitif olsun..

İyi akşamlar arkadaşlar.Bende aranıza katılmak istedim 25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Maalesef bebeğim yok.2 kez türkiyede tup bebek denedik ancak olumsuz sonuçlandı ve bu ay yurtdışında denemeye karar verdik ve başladık.Sorunumuz bendeki yumurta rezervlerimin az olusuymus ve yavaş çalışmasıymis.Esime bakmadilar tup bebek de erkek faktoru önemli değilmiş.Daha önce bir kez kendiliğinden gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.Şu an tup bebek tedavimde elonva ve cetrodite igneleri kullanıyorum.Umarim hayırlı haberler alırız hepimiz.

İyi akşamlar arkadaşlar.Bende aranıza katılmak istedim 25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Maalesef bebeğim yok.2 kez türkiyede tup bebek denedik ancak olumsuz sonuçlandı ve bu ay yurtdışında denemeye karar verdik ve başladık.Sorunumuz bendeki yumurta rezervlerimin az olusuymus ve yavaş çalışmasıymis.Esime bakmadilar tup bebek de erkek faktoru önemli değilmiş.Daha önce bir kez kendiliğinden gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.Şu an tup bebek tedavimde elonva ve cetrodite igneleri kullanıyorum.Umarim hayırlı haberler alırız hepimiz.

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın

Slm kizlar nasilsiniz..bende bi tanecik diger tedavimden kalan donmus transferimi olucam insaallah..@egunal im tedavin mutlu bitecek Allahin izniyle..@bulutefe m senin de insaallah sonu guzel olacak..bebislerimizi kucagimiza aliriz dilerim hepimiz..benim pej umudum yokama Allahtan uümit kesilmez yine de..gunah demi..kizlar ben dun bantlara basladim rahim kalinlastirmak icin..ne dr ne hemsire bana cinsel iliski yasak demedi..bi de regl im cok cok az geldi..yumoslarim alindigi icin mi by kadar az oldu..simdi size iki soru..bir: donmus trasnferi oncesi iliski yasak mi:oops: ve iki: ben neden az regl oldum..:eek:

selam canım tedavin hayırlı olsun inanmalısın bence anne olacağına :) diğer sorularına cevap veremiyorum çünkü bende bilemiyorum :-)

kizlar bugun transferimin 3.gunu,burnum tikandi hapsuruyorum,bogazimda agriodu ,acaba transferime etkisi olur mu?

hayırlı olsunn allh yüzünü gülüdürsün inş

günaydın canım nasıl cem paşa rahat duruyormu yerinda
Canm sorma açılma 1 cm dün ldke geldî koştur koştur acıbadem Maslak'a gittik NST alttan muayene ultrason derkeeeen bi baktık ki bişey yok eve geri geldik. Ben iyice diken üstündeyim atık. Uzun süre benden haber alamazsanız anlayın ki doğurmuşum :D

Canm sorma açılma 1 cm dün ldke geldî koştur koştur acıbadem Maslak'a gittik NST alttan muayene ultrason derkeeeen bi baktık ki bişey yok eve geri geldik. Ben iyice diken üstündeyim atık. Uzun süre benden haber alamazsanız anlayın ki doğurmuşum :KK70:
KIZ YAZ BİZE MERAK EDERİZ SENİ canım yaaa inş gününü bekler sıpa

Canm sorma açılma 1 cm dün ldke geldî koştur koştur acıbadem Maslak'a gittik NST alttan muayene ultrason derkeeeen bi baktık ki bişey yok eve geri geldik. Ben iyice diken üstündeyim atık. Uzun süre benden haber alamazsanız anlayın ki doğurmuşum :KK70:
Şuan doğması sıkıntı olmaz sanırım

Back
X