Sorma canım ya, aklıma geldikçe hatta şimdi bile ağlayarak yazıyorum, çok ayıp ettiler. Ailem öyle sık gelmez annem öyle karışmaz birşeye, hani karışan biri olsa, diyelimki öyle bile olsa burada kalıcı değil, kayınvalidem eşimin huyunu biliyor, annem hakkımda ileri geri konuşmuş, eşimde bunu başıma kaktı devamlı, içip içip sen hamile kalsan sülalen de gelecekmi bilmem ne demeler..
O zaman noktayı koyuyordum, dedim ben gidiyorum ne haliniz varsa görün, kayınvalidem bu kez kızım bilmeden ağzımdan birşeyler kaçırmışım herhalde özür dilerim dedi, ama affetmedim onu, asla affetmeyeceğim. eve gelen misafir idare edemediler, ki, annem öyle dengesiz lafını sözünü bilmeyen biri değilki, bir çok şeye göz yuman biri..
Bu olaylardan sonra eşim kuzuya döndü, amam annem kırgın ve üzgün gitti. kayınvalidmle görüşmüyorum, hatta şimdi hastanede yatıyor, dün ziyaretine gittim, insanlık görsün diye, bana trip atıyor, benim ona trip atmam gerekirken, ama asla affetmeyeceğim, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak..