- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 49
teşekürler canımm darsısı hepimizeolsun inşAllah analı babalı büyütsün, tahtıda bahtı da açık olsun inşallah
Darısıda tüm isteyelere olsun inşallah...Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzelliği annelik ve babalığı ....
ohhhhhh mis gibi bir hediye almışsın 14 şubatta darsı kucağında kokladığın günlere olsun inşKızlarr 14 subat gunu bebegımın kalp atıslarını duyduk cokk sukur dun gece hafıf bır lekeleme geldı doktorumu aradım nemal dedı basına hıc bolebırsey gelmıs varmı suan 6 haftalık hamıleyım
canım evet dene bilirisin bilemezsin ki belkide böyle gelcek mucizenyetercim canım öncelikle bebişiniz gelmiş
Allah analı babalı büyütsün Rabbim sana ve bizlere de nasip etsin canım
yani kesinlikle boş boş beklemektense aşılama deneyim bari diye düşünüyorum
çünkü 2. tedavi için şehirdışı düşündüğümz için buda belli bi zaman gerektiriyor
bu zaman bu sene için eşim açısından sıkıntılı olucak.
daha öncede bahsetmiştim eşim bu seneki izinlerini kardeşinin nişanı ve düğünü için kullanıcak
hem aşılama denersem belki rapor da çıkartırım az da olsa tüp tedavimde faydası olur diyorum
demek iğne olmazsa rapor çıkmıyor bu bilgiyi öğendiğim ii oldu bilmiyordum
muhtemelen tüp denemiş birine ilaç yerine direk iğne verirler sanıyorum
bu ayki regl ile görüşmeye gideceğim doktorla fikir de alırım diyorum
tabi sizinde fikrinizi öğreneyim dedim tşk ederim cvp yazdıgın için tatlım![]()
bende merak ediyorum E egunal ı
maşallah canımmmÇok iyiyiz canım ikimizde :) Hastaneden çıktığımızdan beri 150 gr almış :)
hayırlı olsun canımmmArkadaslar herkese merhaba...bugun tup bebek tedavisine basladim..doktorum gonal f ile cetrotide verdi..ilk ignemi oldum..Allahim cocuk isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.