- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
günaydınlaaaarrrr

bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlarda

dün 4 saatte ulaştım hastaneye.... reglin ikinci günü gelin dediler sabah kalkıp havanın durumunu görünce yarın gelsem diye aradım, olmaz bugün mutlaka gelmeye çalışın dediler....... kabus gibiydi. durduk... bildiğiniz durduk. önümüzü göremiyoruz arkamız dolu.... İstanbul-izmir yolu var ya hani meşhur geçen kardan.... o yoldan gitmemiz gerek başka yol yok çünkü. 9:30 daki randevuma 13:35 te gittim 

kan testlerimi verdim. sonrasında ise ilaç dozlarımı alıp eve döndük; 1 saatte

mikrodoz deniyoruz bu defa da....
lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam. reglin ikinci günü başlayarak...
femara diye bi hap var sabah akşam 1 er tane
menogon 2toz 1 su günde 1 kez
puregon gün de 1 kez
ve haftaya pazartesi kontrol... şimdilik bu kadar..
ooohhh be sonunda.... e bi dön artık..... napıyosun nasılsın

bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlarda
mikrodoz deniyoruz bu defa da....
lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam. reglin ikinci günü başlayarak...
femara diye bi hap var sabah akşam 1 er tane
menogon 2toz 1 su günde 1 kez
puregon gün de 1 kez
ve haftaya pazartesi kontrol... şimdilik bu kadar..
Hoşbulduk canımın taaaa içisi...
Paşalarımla aşk yaşadım yine yetmiyor tabii hep beraber olmak istiyorum ama olmuyor işte..
Histeroskopim çok güzel geçti sorun yaşamadım her şey yolunda şükür inşallah sonu da güzel olur![]()
ooohhh be sonunda.... e bi dön artık..... napıyosun nasılsın
inşallahhhhhh sonu bebişli olsun tatlımmmmmKızlar bugün transferim oldu, tek embriyom var bu sefer, sona 2 kalırdı hep, diğeri olgun yumurtaydı ama döllenmedi. Dualarınızı eksik etmeyin, 3. tedavim..