• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar konuyla ilgisi olmaya bılır ama çok korkuorm 20 gün önce tüp bebek yapmıştım bu sanbah kanamam oldu çokk korkuorm..konuşalımmı:KK43:((

Mrb.. Yazını görünce yazmak istedim.. Geçen sene bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.. İnan öyle bi kanama yaşadım ki anlatamam.. Adet kanamasından beter.. Tam geçti derken tekrar yaşadım.. 3 ay sadece yattım.. Ve şimdi 8 aylık çok tatlı bi oğlum var:) İnan ALLAHım nasip etmişse ne yaşarsan yaşa onu sana nasip ediyor.. Biliyorum yapması zor ama stres yapma, stres kanama faktörünü daha da çok etkiliyor.. Umarım sağlıkla alırsın kucagına bebeğini :)

cnm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok fazla devlet hastanesıne gttm kanımı ölçtü 1227 çıktı 20 gün önce transfer oldum..şu anda kahverengı lekeler gelıo..doktor cmartesı gel yıne kan degerıne bakacaz dedı.çok korkuorm.allahım nolursun bebegımı bana bağışla..:KK43:((((
canımmmm umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle ...

günaydın hayırlı cumalar kızlar
10296613_10204829604452899_4119063484114787415_n.webp

kızlar ben kotuyum bugun oglenden sonra cirinı jel trtu tortu kahve rengkte sıhay renkte ve acık pembe renkte gerı gelmeye basladı cok uzgunum merkezı aradım dk konustum jelı kes ıgneyı gunde ıkıye cıkar dedı hemsıreyı aradım recetem yok yenı recete lazım dedım yoksa yapmıyor hemsıreler ama faks yerı bulamadım sınırlerım cok bozuk canım cok sıtkın...
canım çok dikkat et kendine dinlen devamlı bebişin seninle :KK68:

ilker bebeği kontrole götürdüm geldim

canım foruma giremedim internet sorunum yüzünden girebildiğim zamanlarda da her açışımda 50 nin üzeri bildirim almış olunca onlara dönüş yapmak durumundayım işlerim var yani burada..Sohbet kısmına geçemiyorum her zaman..Arada erken gelir regl sende biliyorsun 4 gün de ciddi bir rakam değil..Yıl içinde ben 2 kez erken 2 kez geç oluyorum genelde sebebini bilmiyorum ama takip ettim öyle oluyor:KK48:delimiyim ne bu da takip edilir mi:KK48:

hımmmm internet kurbanı oldum yani bende bu durumda :cool:
öyle tabi cnm arada oluyor öyle erken geç geldiği de
sanırım ben hiç beklemiyordum ya birden görünce şoke oldum :KK57:

kalmadı canım geçti dün itibariyle:KK70:
bak ben kavga ediyormuyum regl im ile..
gelmediğinden ötürü buz bebeklerimi almam gecikiyor ama ses etmiyorum:KK70:

aaaaaaaaaaaa:rolleyes: eee hadi hayırlısı canım ozmn bgn yarın olcan bence

BEŞİKTAŞ ımın zaferini izlemek için kayboldum canım...

En Büyük TÜRKİYE :KK9::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYE
inanmıcaksın ama dedim bu kız maça daldı kesin
çünkü daha önce futbolu sevdiğinden bahsetmiştin:KK53:
ordan şey ettim:confused:

merhaba arkadaşlar bende bahçecide tedayiye başlıyorum. doktorum mustafa bey. şimdi tedavi için adetimi bekliyorum.

Back
X