- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
cnm ben şırnakta öğretmenlık yapıorm burada ımkanlar kısıtlı.tüp bebek yaptım memleketımde 15 tatıle denk getrdım 2 haftada ızın aldım sonra şırnağa gedim .geldikten 3 gün sonra dün 2peçete fazla olmamak şartıyla kan geldı .sonra kahverengıne dönüştü..2 saat önce tekrar 1 peçete fazla olmamak kadarıyla kan geldı sonra durdu kahve rengıne dönştü.doktora gttım.progestan iç yarın kaanına bakacaz deyıp gönderdı nolursunuz yardım edıncanım ne kadar içini ferahlatırım bilemiyorum ama burada yıllardır tüp bebek gebeliklerine şahit oluyorum hatırı sayılır bir rakam var gebelik olur olmaz kanaması olan ve devam eden..Riskli gebelikler oluyor bunlar evet ama hepsi de sağlıklı doğurdu..bhcg değerin iyiyse sorun olacağını düşünmüyorum ben..Bir süre yatarak ya da dikkat ederek geçirmen gerekiyor sadece...Parça parça kanaması olanları biliyorum onlar doğurduysa sende doğurursun lütfen üzme kendini...Her kanama gebelik kaybı demek değil..Bazı zamanlar kesenin etrafında kanama alanı oluşabiliyor bu da zamanla kanama ile atılıyor.Kız kardeşimin ilk gebeliğinde de öyle oldu uzun süre kanaması oldu hep gitti galiba dedik kuzumuz ama çok şükür 6 yaşına geldi nerdeyse...Hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle..