- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Yeterim sende benim gibi efkarlandin canim...benimde borçlar var yeni evliyiz diye esim korudu ama o yöntem tam koruma sayilmazmis kazara gebe kaliniyomus hep icimden derdim tatli bir kaza olsa keske supriz gebeyim desem neyse oyle boyle ben 2011 mayis haziraz gibi korunmayi biraktim baktim olmuyo doktora gittim doktor iste kafandan atcan hersey psikolojik falanda falan dedi yok kilo ver dedi falan klasik seyler ayol benden sonra annemlerin mahalleye yeni gelin geldi abartmiyorum 100 kiloyu gecikti gebe kaldi yani dogurdu 3 yaslarjnda oglu var...esim hep derdi korunalim borclar azalsin cocuk 5 dk da olan sey diye...simdi dank etti kafam simdi bir keresinde ona soylenmistim cocugu olmayanlarin 5 dk harcayacak vakti olmadigindan mi olmuyo diye..susmustu..tovbeden gel demistim ona..birde evliligimizin ilk haftasi gorümcemler yuzunden kavga etmistik bu benim bogazima sarilmisti..bende onu yataktan atmistim can havliyle daha 1 haftalik gelinim...annemler falan gelmisti gece vakti..neyse o zaman ben canimi acittin ya önce kardesin gebe kalsin bir kizi olup 2 yasini gecene kadar evlat yuzu gorme demistim icimden esime...haksiz yere insan 1 haftalik esinin bogazini sikar mi nasil doldurdularsa esimi...evet kardesi gebe kaldi kizi var.3 yasina girdi bu ocakta...ahim mi tuttu onuda bilmem...kendi adima hep tövbeler ettim cok kez agladim rabbime sigindim gebe kaldim ama dustu...benim adağım var bebeğim sag saglim dogsun gelsin o gün evimize girerken kestircem allah nasip ederse...2012 de gebe kaldim dis gebelik oldum 2013 te 2 gebelik düsuğum var 2014 te yine son dusugum...bakalim hayirlisi allahtan...ne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa![]()