• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tebrikler... Aksi ispatlanana kadar dediğimiz, bugün başlayan hamilelik günlerin 9 ay sürsün inşallah...
Dilerim endometrium için endişelerin yok olmuştur. İstediğin gibi ilerlemiştir.
Tedaviye gün sayan, tedavisi süren, transferinin tasdik sonucunu bekleyen herkese de müjdeli haberler diliyorum :KK36:
Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsin

Ana sözü dinlemiyorlar zamane çocukları işte asiler.o kadar tembih ettim mide bulandırmak yok diye:KK45:
olsun canım mide bulantıları :) varlıklarını hissettiriyor kuzular annesiiii :) ben hep bulansın istiyordum bulandıkça oğlum iyi benimle diye düşünüyordum :) böyle de piskopatça idi işte :)

Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsin
canım sıkı sıkı tututnsun kuzularınnn :) 17sinde güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

Arkadaşlar bende perşembe günü için tüp bebek merkezinden randevu aldım ve artık tedaviye başlıcaz ve beni neler bekleyeceğini bilmiyorum bu süreç kolay mı ağrılımı sizler ne yaptınız?

canııımmm üzülme vardır bunda da bir hayır...zamanını vaktini Rabbim biliyor....iyi ki erkenden farkedildi.eşin beslenmesine dikkat eder biraz da vitamin v.s. takviye yapar.sigara içip içmediğini bilmiyorum,içiyorsa bıraksın mutlaka...
prolaktin hemen düşer dostinex ile hiç kafanı takma...inşallah iyi olacak herşey...
Yok canim sigara kullanmiyor sukur ama dengeli beslenmiyor malesef oda simdi anladi keciboynuzu pekmezi ve bol bol cerez meyve :)

olsun canım mide bulantıları :) varlıklarını hissettiriyor kuzular annesiiii :) ben hep bulansın istiyordum bulandıkça oğlum iyi benimle diye düşünüyordum :) böyle de piskopatça idi işte :)

canım sıkı sıkı tututnsun kuzularınnn :) 17sinde güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)
Amin allah razi olsun insallah bende mujdeli haber verebilirim hepinizi cok seviyorum destekleriniz dualariniz icinde allah razi olsun rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin

Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??

Hiç moralinizi bozmayın canım 18 milyon U bırak 2-4 tane sperm ile bile hamile kalanlar var .. Bizimde 27 milyon çıkmıştı normal deniliyordu hep sperm sayısı hiç problem olmadı ...morfoloji önemli daha çok ... Hareketlilik sayıları bu de sadece sayı değil canım .. Düşün sadece bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu bebeler:) Sıkma canını moralini yüksek tut belki şuanda bu zor ama güçlü olmanız lazım ikinizinde..

Hiç moralinizi bozmayın canım 18 milyon U bırak 2-4 tane sperm ile bile hamile kalanlar var .. Bizimde 27 milyon çıkmıştı normal deniliyordu hep sperm sayısı hiç problem olmadı ...morfoloji önemli daha çok ... Hareketlilik sayıları bu de sadece sayı değil canım .. Düşün sadece bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu bebeler:) Sıkma canını moralini yüksek tut belki şuanda bu zor ama güçlü olmanız lazım ikinizinde..
Sağol canm benim.. Işte ilk gün şoku gözlerim yanıyo ağlamaktan. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm; ama çok zor. Belki daha zor günler bekliyor bizi. Yapacak bişy yok imtihanımz buymuş bizimde

Back
X