arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?