Canim, canini sıkma. Hormonlar bizi mahvediyor zaten. Canı aciyan biziz, muayene olan biz, sorumluluk bizde,kosturan biz, duygusal gelgitleri olan biz,kilo alan biz trip yapan onlar.. alt tarafi zahmet edip sperm veriyorlar. Erkek olmak varmis valla.
Benim esim de madem pkoydun, cocuga engeldi niye demedin bana benim babalik hakkimi elimden aldin dedi.. oyle soyleyince kosa kosa dr a gittim, hatta dedim sorun cidden bendeyse bosanalim bile dedim. Dunya basima yikildi o donem.
Neyseki ben klomenle tedavi oldum, ama esimde morfoloji 1mis ve de ileri hareket hızı dusukmus. Esimden dolayi tup bebek yaptirdik. Benden 55 yum. Toplandi, onunkilerin de en iyisi secilerek direkt yumurtaya enjekte edildi. Progestan ignesi vurulurken aglayarak cikiyordum hastaneden, benim suçum ne ki ben bu acıları cekiyorum diye.. esim yine sendeki pko ne hale dusurdu bizi deyince koydum lafi sonunda. Ben sorunlu olsam okdr iyi kaliteli yumurta toplanmazdi, kaldiki ben minicik hapla bile hamile kalabilirdim sendeki sorun yuzunden ben tup bebek yaptirdim, senin yapamadigini adamlar labr.da morfolojik açidan en iyisini secerek direkt yumurta icine enjekte ettiler hizin dusuk oldugu icin bilmem anlatabildim mi dedim?? Konusturma beni,daha da kirmiyim kalbini dedim.. dondu kaldi tabi,icimdekileri tek seferde kustum. Allah in sopasi yok, bosuna benim gunahimi aldi.
Ailesi bile benden bildi, onlara daha kibarcasini soyledim nice sonra.. Artik hicbiri ustume gelmiyor, esim pesimde dolasiyor, canim bisey cekse 4market geziyor en iyisini almak icin.
Ama o opu donemi burnumdan geldi allah biliyor.,
Neyse cok sukur hamileyim, hersey geride kaldi. Esimi de cok seviyorum, o da gozlerimin icine bakiyor ama galiba hayatimdaki o haftayi unutamayacagim..
Canim demem o ki, bende pko yum senin gibi. Esimin degerlerinde dusukluk vardi tup bebekle ilk denemede ikizlere hamileyim simdi.
Insallah allah im size de nasip eder. Erkekler duygusal olarak bizden cok gerideler, Biz ne kdr istesek de bizim gibi dusunemiyorlar. Sen tedavine bak,kafani cok mesgul etme bu isle, relax ol, moralini yuksek tut. Hersey anne olabilmek icin.
Simdi esimle bazen telde konusuyoruz, aa kapatiyorum artik cocuklar konusmak istemiyor senle diyorum, canim sunu cekti diyorum 4market dolastiriyorum onu, biz 3kisiyiz hizli hareket edemiyoruz deyip kapida bekletiyorum onu..
Yine de gulumseyerek bakiyo bize saf kelebegim.. canini okuyacagim ama onun,odesecegiz elbet gorur o gununu pis sey