Suçlamaya maruz kaldım. Çünkü ben çok istiyorum, o olsa da olur olmasa da modunda. Transferden önceki gece bile durduk yere canımı sıktı. Ağlaya ağlaya gittim transfere. Tabi sonuç negatif. Doktorum genetik istedi, şimdi zahmet edip kan vermeye gitmiyor.
Seninki de tam dayaklikmis

Bizimki bastan soylendi,kawga cikardi.. dedimya ben buna naptim hakkaten benim yuzumden baba olamayacaksa bosanalim baskasiyla evlensin falan dedim..
Ama o napti? Kendinde kusur var mi yokmu bilmeden,kendine bakmadan beni sucladi senin yuzunden olmuyor,madem olmayacakti niye ewlenmeden once bana demedin dedi..
Tartistiktan 4ay sonra tup bebege basladik, ohss oldum 2ay da oyle ertelendi. 7Ay icinde hamile kaldim.. binlerce kez sukur..
Kayinvalidemi de cok severim bak, o bile benden bildi. benim oglum aslan gibi,sporunda,saglikli beslenir(ki hakikaten oyledir) benim oglumda ne sorunu olcakmis ki dedi.. al gorduk beslenmeyle nasil oldugunu

Sonra dedim boyle boyle,bende sorun oldugunu nerden cikardiniz ki dedim? Onda sorun ciktigi icin yaptiriyoruz,ben bes liralik hapla zaten hamile kalabiliyordum dedim..
Ne kadar uzuldu anlatamam.. herkes benim kadar uzulmus mudur acaba? Sonradan da gonlunu aldim tabi anne sorunun onda veya bende olmasi onemli degil onemli olan sonuc dedim.
Yumurta takiplerine de isbasi cikip hep tek basima gittim.. aman bir de o stres olmasin diye.. yetkilime de pkoyum dedim,kistlerim var,cocuk olmasi sıkıntı dedim izin alabilmek icin. simdi is arklarimda benden biliyor,herkes birbirine yaymis sagolsunlar. Gecen de beslenmesine dikkat edenin cocugu olur diyorlar, tabi tabiii gorduk cok etkiliymis gercekten de gorduk iste dedim icimden

su saatten sonra varsin benden bilsinler,konu kapandi gitti.. Ama stresini ben cektim, hastalikli ben oldum, ben kosturdum tek basima, opuda ben hormon yuklemesi aldim( esim sehirdisinda egitimdeydi neler yasadigimi gormedi bile), ben sürundum haftalarca, kabiz olan ben,kamburluktan gun boyu beli agriyip ustune hergun 1.5saat ayakta yolculuk ceken ben, cift yastikla uyuyup kalbine agrilar giren ben, 38 den 42 bedene cikip her tarafi şişen ben, nefes alamayan ben, birsuru igneye strese maruz kalan ben, lutfedip minicik ornekle baba olan o. Valla ne guzelmis hayat

Neyse simdi o dolaniyor pesimde, hatta fazla ilgisinden bazen bunaliyorum bile diyebilirim..
Seninki de tam bi gicikmis, agzinin ortasina gel carp bitane

cocuk tek kisiyle olmuyor kusura bakmasin. Ocakta tupcuden randw aldik(esim ank egitimdeydi yine) hawa karli,yollar kapali.. iznimi almisim,kimse bilmiyor,ilk gorusme yapacagiz..annemler diyor cagirma cocugu ordan buraya,yol kotu.. iyi de arkadas dedim yumurta takiplerime zaten gelmedi,kusurlu olan da kendi ben tek basima mi yapcam bunu dedim? Benim buna baslamam lazim,hersey planli,adet baslama tarihimi bile ayarladim dedim(tarlusalle),iki hafta sonra basliyoruz dedim. Zorla getirttim esimi, zaten o da haklisin tum yuk sende gelirim yanina dedi. Buseferde aileler karisti gelmesin diye.. vallahi burnumdan getirdiler, opu yu zaten unutamam sirf opu ya girmiyim diye bidaha
tup bebek bile denemem. Benim harcım degil o. Geride 11 blasttimiz daha var. 55Yum. Nasil ohss oldum anlatamam, bir ara allahim ya canimi al kurtar beni bu dertten ben basaramayacagim galiba dedim, yada halimi gor bana merhamet et evlat sahibi olabilmeyi nasip et dedim.. binlerce kez sukur,olenene kadar hayir isiyle ugrassam yine az..
Saniyorum ayni dertleri hepimiz yasamisiz,insanin basina kakilmasi cok kotu.. esim de sorun oldugunu bilseydim en basinda simdi napabiliriz acaba diye bir cozum yolu arardim, esimin bana yaptigini yapmazdim. Allah in sopasi yok,elbet bizleri goruyor.. canim insallah sen de tez zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin, moral onemli, herkesin imtihani farkli, ayni yastiga iyi gunde kotu gunde diye baş koyuyorsak ciftlerin birbirini anlamasi lazim. Zaten yorucu bir surec, allah im hepimizi kurtarsin..
Biraz fazla yazmisim galiba,doldum demekki yine.. hakkinizi helal edin, amma cekistirmisim yahu