Yaa offf kizkardesine sinir oldumm,cok ayip,. O ne guzel kurtulmus bak ,ben de maslak da yaptirdim sonuc pozitif. Gercekten iyiler konusunda, fakat herkesin hastaligi suresi farklidir, ona iyi gelen sana gelmez belki de. Cok biliyor o, doktor olsaymis madem cok biliyorsa., sen suan caresizsin, esinle dertlesemiyorsun, ailene anlatamiyorsun kizkardesin canli ornek onunde o da psikolojini bozuyordur..
Canim esini ikna et, ben napiyim soylesene bana da yazik degil mi duvarlar ustume geliyor de sen bile yoksun yanimda,yapayalnizim,aileme de anlatamiyorum soylesene cikis yolu var mi de? Aileme,sorun bende diyelim,aramizda kalsin de kimse bilmeyecek de,kendi kendimize yetemiyoruz bak kardesim bile tedavi oldu biz kac yil daha bekleyecegiz. Sen demekki istemiyorsun,isteseydim herseyi seferber ederdin sen bana destek olmadikca olmaz bu is de.. beni dusun,cok caresizim de. Ailene sorun bende de gerekirse, kaldi ki hangi cagda yasiyoruz sebepsiz infertilite hastalar bile var. Allah in takdiri., kim bilecek sizin tup bebek yaptirdiginizi? Esin geri dusunuyor ama tatli ve duygusal bir konusmayla halledebilirsin diye dusunuyorum.. allah yardimcin olsun, cok uzuldum durumuna ;(