burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle