Ben hayatımdan vazgeçtim resmen 2 ay annemde kaldım eve giremedim kokuyrdu,eşim yanıma yanaşamıyordu tek başıma bir odada yatayım başka bişey istemem o vaziyetteydım. yemek desen hala soğan kavurmuyorum. ama bunların hepsinin bir ödülü var şükürler olsun ki. bu yüzden çekmeye değer.zaten zofran da bulantını kesmiyor sadece yediğin 2 lokmayı çıkarmamanı sağlıyor bi nebze de olsa. Ama dediğim gibi lansorla birlikte kullanınca biraz rahatladım. 16.haftada doktor zofranı bıraktırınca baya zorlandım günde 1-2 çıkaryrdum sonra haftada 1 sonra ayda 1 oldu bitti 21.haftada felan tam olarak bitti. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum. Portakal,mandalina,limon,soğan,sarımsak,salçalı yemekler yemiyorum. Sende bunlara dikkat et istersen.
Biz biraz daha geç keyfini tadıyoruz annesi geçecek bu günlerde inşallah. Bize avantajı kilo olur istemeden de olsa ben 20.haftaya kadar 6kg verdim. şuan daha yeni 7kg aldım yani verdiğimin üzerine 1 kg aldım. Küçücük de bir göbeğim var. gören 5aylık felan der. ama doğuracağım nerdeyse
Yani diyeceğim şu ki Rabbim herkese böyle dert versin yeter ki sonucu güzel olunca çekiliyor.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah