- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 198
- 35
Ayy kuzummm beni de mahvediyor iğneler valla ben hiç bi çaresini bulamadım çektim öyle şimdi bu tedavimdede Dr bazılarına veriyo iğneyi görüyorum yürüyüşlerindende Anlıyorum iğneyi kullanan biri Olduğum içintırsıyorum da acaba diyorum dra desem mi iğneler çok kötü yapıyo beni diye yoksa dayansam mı diyorum ilk tedavim de 4 gün iğne yedikten sonra dra demiştim oturamıyorum diye Dr Protestan fitil vermişti ama sonuç negatifti şimdi burada napıcam bilmiyorum bakalım Hayırlısı
Ayy maşallah gözün Aydın canım yaa bişi sorucam Protestan iğne kullandın mı acaba ??
Ayy evet kuzum yaa en azından tutunma ihtimalleri çok daha yüksek diye avutuyorum kendimi(
Canım akıntılara takılma bu akıntılar bende de vardı hep Dr olabilir Demişti
Ayy maşallah yaaa hamileler artıkça bizimde umudumuz artıyo kızlar çok sevindim bu arada canım Protestan iğne kullandın mı acaba transferden sonra falan ???
Ayy bide bunlar var sanki bizim ne hissettiğimizi anlıyolar gibi güya teselli veriyorlar boşver canım hiç duyma sen onları benimde ilk tedavimde hep böylelerdi bence ikinci tedavinde duyurma kimseye
Canımm hayırlı olsun Rabbim bebişine kavuştursun inşallah![]()
canım ben ilk hamileliğimde dayaandım 11. haftaya kadar vuruldum progestanı popom mahvolmuştu şişlikler falan kızımı kaybettim yinede ama bu hamileliğimde transferden sonra 3-4 tane vuruldum şişti popom drumu aradım ben stres olmak istmiyorum bu iğne stres yapıyor bana dedim ve crinone jel verdi haftada 1 de proluton depot iğne 35. haftaya kadar vuruldum yani çok da farketmiyor bence :) allahım ol dedikten sonra :)
canım nasıl gidiyor :) tedavi falan var mı :) çok takip edemiyorum ama sizi de merak ediyorum :)ne güzel darısı bana benimde yumurtalarım donduruldu spermler ileri gidemeyince ya bende tedaviye başalrsam donmuş tedavisi olacak sadece spermle yumilerim döllenip transfer olucam inşlh o günleri bende görürürm cnmm .
cnm ya üzüldüm uff hiç dediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler bende tedAVİM sırasında ne kadar umut doluydum opudan sonra iptal içimi yaktı ama geçiyo
inşlh bi daha ki sefere yumurtaların olgun ve kaliteli olurlar...