Canım hem sana cevap olsun hem de hepinizle paylaşayım. Allahıma şükürler olsun ben pozitifi görmüştüm hatırlarsanız geçen hafta. Dün intralipid serumum vardı benim. 14 günde bir veriyorlar. Bir transfer günü takılmıştı bir de dün gittim işte onu yazdırmak için, tam 14. gündü yani dün. Doktorum gelmişken bir baktı ki ne görelim. İki tane minakımızın keselerini gördük kızlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin kalp atışlarını da duyalım inşallah. Haftaya keselerin kontrolü var. Büyümüşler mi diye bakacaklar. Çünkü normalde olması gereken transferden 3 hafta sonra bakılması dedi doktor. 25 Mayıs gibi de kalp atışları için gideceğiz inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanıp, gönlünden bana da ver Allahım diyen tüm kullarına, hepinize nasip etsin inşallah. Bu cuma saatinde dualarımdasınız. Her elimi açtığımda ettiğim dualarıma yenisi eklendi 2 yıldır, işte Rabbim dert verince insanın hayatında birçok şey değişiyor. Kendim için ettiğim dualarım değişti artık ama ömrüm boyunca tüm isteyen herkes için evlat dileyeceğim. Ömrüm yettikçe. Daha kimbilir ne dualar eklenecek hepimizin dualarına. Rabbim çok zor sınavlarla imtihan etmesin, dert verip derman aratmasın, kimseyi aç açıkta susuz bırakmasın. Kimseyi evlatsızlıkla ya da evlatlarıyla sınamasın, hepimizi evlatlarımıza sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah.. Tabi bunlar gönlümüzden geçenler ama Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip et, bizim için en hayırlısını bilen sensin Allahım, Burada amin diyen herkesin gönlünden geçirdiği duaların en hayırlısını yaşat onlara inşallah. Amin
HAYIRLI CUMALAR