• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

arkadaşlar hayırlı akşamlar.. 14 mayıstan beri ilk tüp bebek denememize ilaç iğne vs başlamıştık. miyom ameliyatı, pco, vs vs sorunlarımı egale etmeye uğraşıp duruyoruz. dün 2. test ve ultrason kontrolüm vardı. yumurtalarımın 4 ü ne güzel büyümüştü. ama biz e2 nin yükselmesini beklerken o düştü progesteronumda 2,1 oldu. dr um sen yumurtlamışsın hemen çatlatma iğneni yaptır doğal yola yönlenin dedi. yaşım 38 amh 0.33 fsh lh vs değerlerim normal. ama yumurta kalitem kötüymüş o yüzden de 1 dış gebelik bi biyokimyasal gebelik geçirdim. sonrası içinde anladığım kadarıyla hep bu risklerim var. ya bu yumurta kalitesini artırmak için ne yapılır bilen var mı? saraçoğlu yayla balı polen aslanpençesi vs den oluşan amh düşüklüğü kürünü öneriyo. napsak bilemedik. bu halde önümüzdeki ay yeni tedaviye mi başlasak yoksa bıraksam 2-3 ay bu kürlerle kalite yükseltmeye çalışıp sonra mı baksak tüp bebeğe. bir akıl lütfen :KK43:
benim amh düşük.0,14.yaşım 28.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.4.de ilk defa toplandı ama boş çıktı.kalite düşüyor rezerv düşünce.yaş da etkili tabi.ben yaptıkllarımı yazayım hangisi uygun olursa onları yapın.arı sütü bal polen yiyorum.aslanpençesi içiyorum.7-8 aydır biesteron kullanıyorum.d vitaminine baktırdım düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka baktırın.omega 3 c vitamini b12 kullanıyorum.koenzim q10, maca, melatonin ilaçlarını kullanıyorum doktor kontrolünde.incir yiyorum.her gün ceviz badem fıstık yiyorum az az.en azından yumurta görülmeye başlandı.tavsiye ederim...

Merhaba canim bizim bi arkadas adanada olmamiza ragmen istanbula amerikan hastanesine gitti ve ilk tedavisinde tuttu ikincisi icinde gitti dondurulmuş larla yaptilar oda tuttu 2 ay once dogum yapti adanadaki doktor hicbiyere gitme direk oraya git demis
aa gerçektenmi çok sevindim arkadaşın adına. hangi dr a gitti acaba bilgin varmı canım

benim amh düşük.0,14.yaşım 28.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.4.de ilk defa toplandı ama boş çıktı.kalite düşüyor rezerv düşünce.yaş da etkili tabi.ben yaptıkllarımı yazayım hangisi uygun olursa onları yapın.arı sütü bal polen yiyorum.aslanpençesi içiyorum.7-8 aydır biesteron kullanıyorum.d vitaminine baktırdım düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka baktırın.omega 3 c vitamini b12 kullanıyorum.koenzim q10, maca, melatonin ilaçlarını kullanıyorum doktor kontrolünde.incir yiyorum.her gün ceviz badem fıstık yiyorum az az.en azından yumurta görülmeye başlandı.tavsiye ederim...
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bilgiler için. Umarım tuttuğumuz yollar hepimize fayda sağlar. Rabbim sebepleri işliyoruz mucizeni göster Ya Rabbim...

Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin
maşaşlah cnm inşl korkuların hep yersiz kalır sağlıkla kcağına alırsın bebeğini sen mutlu ol ii düşün yeter ki dualarında olmak bile güzel cnm bizleri unutma hiç.....:KK68:

Evet canim aynı anda kullandım iki tedavi arasinda bekleme surecinde yaklasik 40 gun kullandım. Inofolic 2 aksam 2 sabah gunde 4 kere. Biesteron da gunde 3 kere kullandım
ooo baya fazla kullanmışsın, yani gün içersinde fazla almışsın.
Ben bir süre biosteron kullandım, doktor değiştirince onu bıraktım inofolic kullandım. İnofolic günde sabah akşam iki toz aldım. ve bir yıl boyunca kullandım

Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin
Çok çok tebrik ediyorum, Allaha dua ediyorum inşallah bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın. İnan çok sevindim.

Merhaba, bende transfer için gün sayıyorum. Cumartesi büyük ihtimalle transfer olacak. 14 yumurta toplandı. 7si embriyo olmuş. Ama genetik tahlil yapılacak. Acaba bu sayı yeterli mi?az mı yoksa?

Back
X