- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hatırladım seni eskilerdenHeyyy eski arkadaşlar nerelerdesiniz beni taniyan 2014 te yaziştigimiz
dua gunlerinde buluştugumuz eski dostlarr.
Ses verin merak ediyorum sizleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırladım seni eskilerdenHeyyy eski arkadaşlar nerelerdesiniz beni taniyan 2014 te yaziştigimiz
dua gunlerinde buluştugumuz eski dostlarr.
Ses verin merak ediyorum sizleri
Hatirlanmak güzell.çok fazla giremesemde hep aklimdasiniz. aklima gelen isimlerrhatırladım seni eskilerden
hayırdır ablacım ne yaşadın böle üzülecekcanım tel de görüştüklerim var buradan görültklerimde var ama bende eskisi kadar aktif değilim yaaşdıkşarım çok yıprattı beni burada olmak eskilere bakınca beni üzüyor o yüzden arada sırada bakıyorum eski dostlara
ben 7 denme yaptım 4 defa tranfer olmadanhayırdır ablacım ne yaşadın böle üzülecek
bende arada bakıyorum sizlere ve egunale o iyimi neden hiç girmiyo
mrb canım zekı beyde sonucunuz ne oldu acabaBn diyarbakırdayim,bahceci tub bebek merkezinde Zeki Akkum var,ona gidicez ınşallah,yarin adetimin 2.gunu,ilk defa gidicez.
maalesef tutmamisti..uzun.bir aradan sonra bu ay bi daha yaptik..tuttu elhamdülillah:)mrb canım zekı beyde sonucunuz ne oldu acaba
Amin canım rabbim bizlere de nasip etsinZaman akıp gitmiş 2016 ninda sonuna yaklasmis bulunmaktayiz
Ben kavustum yavruma rabbim herkesi kavuştursun insallah
Amin insallahAmin canım rabbim bizlere de nasip etsin
Cem paşa büyümüş maşallah.. Beni hatırladın mı benimde oğlum oldu 6 ay bitmek üzere büyüyoruz..kağan paşa.. Rabbim nasip etti doğal yolla oldu çok şükür..sıkıntılı gebelik dönemim oldu ama hepsi değer oğlum için..Selam herkese :)
Çook olmuş gelmeyeli buralara...
Oğlum 21. Ayında ve 2 yaş sendromu başladı bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eskilerden kim var buralarda?
Hatırlamaz olur muyuz canım
Çok şükür büyüyoruz 6 ay bitecek.. sen nasılsın canım.. dua grubundamısın bende vardım hz. zekeriyanın evlat duasıHatırlamaz olur muyuz canımnasılsınız ,nasıl gidiyor annelik ?