2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ozaman bak ne kadar guzel olusmus 3tane sevınmelısn bence stres yapmas sakın nerde yapılcak tüp bebek hangı merkez?ilk denemen galıba
Antalya'da canım Anadolu Hastanesi'nde aslında beni bir doktor para için Kıbrıs'a yolladı ben çok üzüldüm ve yurdu fakat düşürdüm üçüncü olacak birinde dış gebelik oldu canim

Antalya'da canım Anadolu Hastanesi'nde aslında beni bir doktor para için Kıbrıs'a yolladı ben çok üzüldüm ve yurdu fakat düşürdüm üçüncü olacak birinde dış gebelik oldu canim
Benmde ılk denemem kıbrısta oldu ve cok pişman olduk biz oraya gttgmıze:(

Yok cnm 5senelk evlıyım yok:KK43:ocak ayın da inşallah tüp bebek denicez benm daha once 4transferim oldu 2taze embrıyo 2 dondurlmş malesef negatıf hepsı:KK43:
Sorunun var mı normal yola olmaması niyeymis bende 6 yıllık evliyim ins olur özür dilerim sorduğum için

Sorunun var mı normal yola olmaması niyeymis bende 6 yıllık evliyim ins olur özür dilerim sorduğum için
Yok canm ozur dılemene gerek yok..çikolata kistimvardı benm eşimdede morfoloji de sorunu var..2ay once amelıyat oldm ben amelıyat sonrası deneme yapıcaz bakalm hayrlısyla ınsallah bı sefer olur..sizde problem rezerv azlıgımı sadce

Neden tutmamış peki FSH düşükken yapılıyor ona çok dikat et tahmin kalınlığı olsun

Yok canm ozur dılemene gerek yok..çikolata kistimvardı benm eşimdede morfoloji de sorunu var..2ay once amelıyat oldm ben amelıyat sonrası deneme yapıcaz bakalm hayrlısyla ınsallah bı sefer olur..sizde problem rezerv azlıgımı sadce
Evet canım sorun bende esler de olmasında onlarin cagresi yok bizde olsun Allah bize rahim yumurta vermiş doldurur içini ins yumurtam çok az hemde çok

Kistin cgresi var benim arkadaşım kistle hamile kaldı doğumda aldılar kisti ins olur üzülme iyi bir doktora git sende

Kistin cgresi var benim arkadaşım kistle hamile kaldı doğumda aldılar kisti ins olur üzülme iyi bir doktora git sende
Bu biraz farklı bı kist cnm yapısıklk yapıo.bende iyi bi dr buldm amelıyat oldm ona zaten sımdı beklemedeyım ocak sonunu beklıyoruz bakalm

Allah isteyene versin inşallah hayırlısı dan kaç paraya yaptıracak sn tüp bebeği canım

Yumurtanın vrsa neden Kıbrıs'a gitdin boşuna para doktun
Ya bu kıstle deneme yaptıgmz icin sans artsın dıye 2-3 embrıyo ıstedık..burdada yasım tutmadfndan kıbrısa gıdelm dedik yani acıkcası bu konuda bılgısızlıgmıze geldı o .

Ya bu kıstle deneme yaptıgmz icin sans artsın dıye 2-3 embrıyo ıstedık..burdada yasım tutmadfndan kıbrısa gıdelm dedik yani acıkcası bu konuda bılgısızlıgmıze geldı o .
Kaç yaşın dasn canım Kıbrıs para tuzağı canım

Merhaba hanımlar!
Ben çok şaşkınım yeni yıla Cem'e kardeş haberiyle girdim.
Eşimle kavga ettik çünkü Cem büyürken çok zorlandım, yıprandım :KK43:
2.'yi istediğimden emin değilim, aldıracaksan boşanırsın diyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Temmuzda kuzenimin düğünü var 8 aylık mı gidicem? :KK43:

Ayyy ben sooook...maşallah arkadaşım..bak Rabbim ilkini ne zorluklarla verdi.2.yi istemeden.demek ki biz ne yapsak da o ol demeyince olmuyormuş...sağlıkla hayırla doğur inşallah..Rabbim cem paşaya sağlıklı hayırlı biz kız kardeş nasip eder inşallah

Back
X