Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim kalınlığı kaçken transferiniz yapıldı inceyse tutma ihtimali zayıf zaten merak ettim kalınlık neydi en sonmalesef benimde negatif kızlar.. allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah dularım sizinle
Gözün aydın canım rahatla artık :)kizlar kan deyerimi aldim. 431 olmus![]()
sagol canim benimGözün aydın canım rahatla artık :)
ÇOK GÜZEL Bİ DEĞER, GÖZÜN AYDIN CANIMMkizlar kan deyerimi aldim. 431 olmus![]()
gözün aydın canım cok sevindim hayırlısı olsunnnkizlar kan deyerimi aldim. 431 olmus![]()
Az kaldi canim er gec ogrenicez sonuclari benim 5.gun bitiyo hic umudum yoksanki kan veremeycek gibiyim![]()
benimde 7 bitti hergun biraz daha azalıo ve normal hayata gecıom sankiAz kaldi canim er gec ogrenicez sonuclari benim 5.gun bitiyo hic umudum yok
Amaaan saglikli şekilde dünyaya gelsinler de varsin burdayim desinlerrr guzularimizhadi yaa... vallah millet 3 ayina Kadar ne güzel sakliya biliyorlar ben ise mümkün deyil...off ya.
Ayyyyy benimde birinci günüm bugün şimdiden heyecanliyim :)) tabi saka sizin kadar çok değildir. Embriyoalarin transfer yaninda çok heyecanlandim. Koşun guzularim şimdiki sarilin ananiza dedim :)))benimde 7 bitti hergun biraz daha azalıo ve normal hayata gecıom sanki
inan sende güzel haberler ileticeksin bize insallah. 4 günün kaldi..... Hemde seve seve kann vericeksin bak görkızlar zaman azaldıkça korku tavan yapıyor 7.günde bitiyor![]()
İnşallah canim öyle olurinan sende güzel haberler ileticeksin bize insallah. 4 günün kaldi..... Hemde seve seve kann vericeksin bak gör![]()
Hayirlisi olsun canim başta kolay da zaman daralinca gecmio zor oluyorAyyyyy benimde birinci günüm bugün şimdiden heyecanliyim :)) tabi saka sizin kadar çok değildir. Embriyoalarin transfer yaninda çok heyecanlandim. Koşun guzularim şimdiki sarilin ananiza dedim :)))
Yarın 8 Bakalim canim belki perşembe aksami yaptirirm inan kararsizimAz kaldi canim er gec ogrenicez sonuclari benim 5.gun bitiyo hic umudum yok