- 11 Mart 2015
- 654
- 334
- 103
- 36
Erken de ogreniliyor bu kadar çok merak etmektense ogrenebilirsinKızlar yarın 9.gun keşke öğrenebilmek mümkün olsa valla delircem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken de ogreniliyor bu kadar çok merak etmektense ogrenebilirsinKızlar yarın 9.gun keşke öğrenebilmek mümkün olsa valla delircem
Senin daha yeniiiii ☺☺ zaman daralinca sende heyecan yapacan kuzum insan arada kalio korkuooErken de ogreniliyor bu kadar çok merak etmektense ogrenebilirsin
Ay bilmem ki ilk gün sakin geçti sadece yatmaktan sikildim kendime yatyigim yerde yeni uğraşlar bulmm gerek :))Senin daha yeniiiii ☺☺ zaman daralinca sende heyecan yapacan kuzum insan arada kalio korkuoo
Zor kuzu çok zorrrrAy bilmem ki ilk gün sakin geçti sadece yatmaktan sikildim kendime yatyigim yerde yeni uğraşlar bulmm gerek :))
Daha erken kuzum idrar geç cikio diolarBenim yarin 7.gun idrar yapicam vala duramiyorum
Benimde yarın 7 ama çıkmaz diyorum canımBenim yarin 7.gun idrar yapicam vala duramiyorum
Yaaa yaptin mi superrr hayırlısı olsunnKizlarrr suan heycandan olebilirimmm test silik cizgi cikti Allahim nolur yanlis olmasin test inanamiyorumm
Canım illa ilk idrar şart mı ya evde bir tane var ama cesaretim yok korkuomKizlarrr suan heycandan olebilirimmm test silik cizgi cikti Allahim nolur yanlis olmasin test inanamiyorumm
Salla heyecanlandim inslllah doğrudur be bebiisine kavuusuursun hadi ilk göz aydinligi ben senKizlarrr suan heycandan olebilirimmm test silik cizgi cikti Allahim nolur yanlis olmasin test inanamiyorumm
Vala ilk idrarla yaptim canm benim ins dogrudur benim 7.gun beklemiodum cikmaz dedim ama hemen belirdi bi deCanım illa ilk idrar şart mı ya evde bir tane var ama cesaretim yok korkuom
Allah razi olsun canim ins dogrudurSalla heyecanlandim inslllah doğrudur be bebiisine kavuusuursun hadi ilk göz aydinligi ben sen![]()
Cok heycanliyim ama inan sevinemedim dogru mu diye ...aksam bi tane daha yapim dogru mu dieYaaa yaptin mi superrr hayırlısı olsunn
akşam yapma idrar sabah kalkar kalkmaz etkili hem daha 8.günün belli ki bir beta hcg var ama az o yüzden akşam belki çıkmaz üzme kendini git kan testi yaptır idrara geçecek kadar varsa net bir şekilde çıkar ama bence hamilesin idrarda çıktıysa tamamdır kanda kesin vardırCok heycanliyim ama inan sevinemedim dogru mu diye ...aksam bi tane daha yapim dogru mu die
Sen neler yaptınakşam yapma idrar sabah kalkar kalkmaz etkili hem daha 8.günün belli ki bir beta hcg var ama az o yüzden akşam belki çıkmaz üzme kendini git kan testi yaptır idrara geçecek kadar varsa net bir şekilde çıkar ama bence hamilesin idrarda çıktıysa tamamdır kanda kesin vardır![]()
Canım çok sevindim ya ayy darısı benle mucizeyeKizlarrr suan heycandan olebilirimmm test silik cizgi cikti Allahim nolur yanlis olmasin test inanamiyorumm
Ahh ben korkudan yapamam ınsallah canim insallah :)Canım çok sevindim ya ayy darısı benle mucizeye)))
Kizlarrr suan heycandan olebilirimmm test silik cizgi cikti Allahim nolur yanlis olmasin test inanamiyorumm