• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

bence gayet iyi deyerlerin. kafana takmana gerek yok. bendede ikinci kan testinden sonra deyerin normal daha teste gerek yok dediler. bak simdi kalbi atiyor. sendede cumartesi öyle olucak bak gör :-)
İnşallah canim hayırlısı olsun kaç haftalik oldu transfer ne zaman di senin canjm

sen dinleme onları. bana iki tane 5. gün embriyosu konulmuştu transfer gününü 0 sayarsan 5. gün idrar testi silik çıktı gittim kan verdim 25 çıktı :) 2 gün sonra tekrar ettik şükür 2den fazla katlanmıştı. bugün 9. gün tekrar yaptırıcam akşam.. ama idrar testleri her geçen gün koyulaştı maşallah. belki benim 5. gün transferi olması ve iki bebek konulması erken çıkarmıştır ama silik çizgi varsa bebek vardır. önemli olan nokta çatlama iğnesinin üstünden 10 gün geçmesi lazım o ilaç pozitif gösteriyormuş..
İnsallah oyledir bugun benim de 9. Gubjm yine sabah test taptim silik ama oncekinden koyu cikti insallah cunartesi ye kadar bekleyip test yapacagim insallab guEl haberlee gelir send e de iki bebis bende de ve 5. Gun embbriyisu insallah sonuc guzel olur eve bi kan testi olcegi alabilecek guzum.olsa vallagi hic durmam :))

Kızlar yardımım.bana crino jel kullandığım için mikrop kpmayayım diye afedersiniz alt tarafı ağda yapma dediler.ama ben çok rahatsızım.sizede böle bişi dediler mi.siz ne yaptınız.:oops:

Kızlar yardımım.bana crino jel kullandığım için mikrop kpmayayım diye afedersiniz alt tarafı ağda yapma dediler.ama ben çok rahatsızım.sizede böle bişi dediler mi.siz ne yaptınız.:oops:
Canım dr bana da yapma dedi jilet ile idare etcen 3 ay kadar

Mucize sen tüp bebeğini Bülent traş da yaptın galiba . Ya memnun kaldın mı çok iyi yorumlarda var çok kötü yorumlarda var bi daha denersem orda yapayım dedim ama bilmiyorum

Kızlar yumurta toplama, transfer aşamasında ve hamileliğin başında gögüslerim acıyorfu ve şişmişti biraz.şimdiyse ne avı var ne şişlik.içinizde hamile olupta bunu yaşayan varmı.

Kızlar yumurta toplama, transfer aşamasında ve hamileliğin başında gögüslerim acıyorfu ve şişmişti biraz.şimdiyse ne avı var ne şişlik.içinizde hamile olupta bunu yaşayan varmı.
Canım yumurta çatlarken ğögüslerde hassasiyet oluyor ve siskinlikte oluyor benmde aynı

Bende yumurta toplamada da transferden sonrada el degmiyordu gögüsüme hamileyim yine aynı

Back
X