• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Benim 12. Gun 98.21
14. Gun 166.1
16. Gun 340.1
18. Gun 562.9
Bugun 21. Gun ve dr kontroolum vardi keseyi gordu haftaya cumada kalp atisini gormek icin cagirdi...
Canim sen strese girme benimde degerlerim 2 ye katlanmadi...

Sağol canım içimi bir nebze rahatlattın allah razı olsun inşallah pazar günü yükselmiş olur :110:

kızlar mrb öncelikle sayfayı açtım ama hiç ilgilenemedim netle ilgili sıkıntı yaşadım
ben tedavimi gördüm ancak 10. gün değerim 9.8 çıktı hemşire eşime negatif ilaçları bıraksın demiş hemen ardından beni aradılar ilaçlara devam edin 2 gün sonra tekrarlayın dediler cumartesi günü tekrarladık 20.61 çıktı şimdi yarın yine tekrarlıcaz ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum aslında çokda umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada hamiş olan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum

Günaydin kizlar,
ilk önce herkeze günaydinlar. Bugün benimde kontrollüm var. bakalim tek miii cift miii??? Hepinizi öpüyorum

kizlaaarrr,
doktordan geldim veee bebisimin kalp atislarini gördük ve duyduk allahima sükürler olsun. 4milim olmus 6+1 haftalik gebeyim. darisi hepinizin basina canlar
Canım çok sevindim hayırlısı olsun bende 11.gun 199 çıkmıştı bugün 14.gun 489 cikti değer ıyimi sence tekrar ettim yinede cmt kese icin gitcem kese ye karindan mi bakicak

Offf kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik :KK43:

Offf kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik :KK43:
Sabah erken yap benimki 7. Günde belli oldu inş hamilesindir

Dün 5. Gününde ikinci çizgiyi silik gören bi arkadaş gidip test yaptırdı ve pozitifi gördü. Yarın senin de 8. Günün oluyor anladığım kadarıyla. Varsa zaten çıkar kendine hiç işkence etme derim ver kanınıkurtul ki ikinci çizgiyi silikte olsa görenlerin %90 ı pozitifi görüyor canım yaa bu tedavinin en zor yanı beklemek iyi bilirim

canım mrk etme bugüne kadar ilaçların etkisi kalmaz allahın izniyle hamişsin yarın kan ver ispatla arkadaşının gözüne gözüne sok :D bu arada tebriklerrrrr

Canım değer de suna takıldım 11.gun 199 du aslında dün yapmam gerekirdi bugün yaptım kan tahlili ama hastane normal yapma dedi
bence gayet iyi deyerlerin. kafana takmana gerek yok. bendede ikinci kan testinden sonra deyerin normal daha teste gerek yok dediler. bak simdi kalbi atiyor. sendede cumartesi öyle olucak bak gör :-)

bence gayet iyi deyerlerin. kafana takmana gerek yok. bendede ikinci kan testinden sonra deyerin normal daha teste gerek yok dediler. bak simdi kalbi atiyor. sendede cumartesi öyle olucak bak gör :-)
Yyy maasalah darisi basimiza yaaa ben de merakla bekliyorum cumartes ilk test yapacagiz insallah sagliklidir :KK1:

sen dinleme onları. bana iki tane 5. gün embriyosu konulmuştu transfer gününü 0 sayarsan 5. gün idrar testi silik çıktı gittim kan verdim 25 çıktı :) 2 gün sonra tekrar ettik şükür 2den fazla katlanmıştı. bugün 9. gün tekrar yaptırıcam akşam.. ama idrar testleri her geçen gün koyulaştı maşallah. belki benim 5. gün transferi olması ve iki bebek konulması erken çıkarmıştır ama silik çizgi varsa bebek vardır. önemli olan nokta çatlama iğnesinin üstünden 10 gün geçmesi lazım o ilaç pozitif gösteriyormuş..

Kızlar idrar testine çok aldırış etmeyin.hep demişimdir.ben testten bi güm önce yaptım hafif silik çıktı ikiside. ertesi gün 168 çıktı :KK66: geçen cuma gittim iki embriyo konulmuştu bi tanesi göründü.alttan baktı Dr.ve bana 10. Haftaya kadarda alttan bakılacak dendi.:KK43:. Bakalım bu cuma tekrar gideceğim.İnşallah herşey yolundadır.ikinci kese görünecek mi acaba :KK51:. Yada 6. Haftada kalp atışı duyulur mu ki :KK64:

Back
X