2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

kızlar merhaba bizde ekim ayında gazi üniversitesine gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkımızda bizimde ilk denememiz daha önce 1 aşılama var gaziye giden arkadaşlar varmı yada bilgisi olan kararımızı değiştiredebiliriz şehir dısından gelicez
mrb canım ilk denemen hayırlı olsun senide listemize ekliyim gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi olurmu

zahidem70 zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope .........................ilk deneme
M Minom
asilsoy asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82 ..............................ikinci deneme
S sefam2016 .............................ikinci deneme
tosun788 tosun788 ...............................ilk deneme
@bebeknunu ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
stillhavefun stillhavefun
V Violet_79 ..............................ilk deneme
H hidden37 ...............................ilk deneme

:KK70: valla canım benim inancım tüm erkeklerin az yada çok öküzgillerle akraba olduğu yönünde. Sabrediyolar sabrediyorlar tam böyle olayın en hassas en abuk noktasında içlerindeki odunluk çıkıveriyor. Sen yaşamazsın umarım. Yada eşin daha dayanıklıdır işallah.
canım senin kaçıncı denemendi listeye ekleyeyim hemen boş kalmasın kızzz karşısı :)

Merhaba arkadaşlar ben suan başladım ikinciyi denemeye. Kısmetse ekim başı gibi transfer olucak.

zahidem70 zahidem70 ........................... ilk deneme
yunu yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm icecreamm .......................... ikinci deneme
L loveandhope .........................ilk deneme
M Minom
asilsoy asilsoy ...................................ikinci deneme
N nurcan82 ..............................ikinci deneme
S sefam2016 .............................ikinci deneme
tosun788 tosun788 ...............................ilk deneme
@bebeknunu ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
B birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
stillhavefun stillhavefun
V Violet_79 ..............................ilk deneme
H hidden37 ...............................ilk deneme
S Sepya 01 ................................ikinci deneme

Inşallah canım çift embriyo olucak. Bu sefer umutluyum. Cuma günü randevum var transfer günü belli olucak.
inşallah canım
umutlu olman çok güzel transfer tarihin belli olunca test tarihinde belli olur hemen listenin karşısına yazarız test tarihinide senle birlikte heyecanla bekleriz bizde
sizde sorun neydi canım bide kaçıncı gün embriyosuydu

inşallah canım
umutlu olman çok güzel transfer tarihin belli olunca test tarihinde belli olur hemen listenin karşısına yazarız test tarihinide senle birlikte heyecanla bekleriz bizde
sizde sorun neydi canım bide kaçıncı gün embriyosuydu
Benim kanallarım tıkalı. 3. Gün 9 embriyom var. Bu defa 4 embriyom çözülecek. Inşallah canım burada paylasırım güzel haberleri :)

Benim kanallarım tıkalı. 3. Gün 9 embriyom var. Bu defa 4 embriyom çözülecek. Inşallah canım burada paylasırım güzel haberleri :)
ne güzel canım baya embriyo varmış benim 18 toplandı hiç dondurmaya kalmadı şimdi sil baştan yapıcaz herşeyi bizimde şimdiye kadar sebepsiz dendi

ne güzel canım baya embriyo varmış benim 18 toplandı hiç dondurmaya kalmadı şimdi sil baştan yapıcaz herşeyi bizimde şimdiye kadar sebepsiz dendi
Benimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.

Benimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.
aynen öle canım kısmet işi bu rarda ben 18e zor dayandım baya bi kendime gelemedim sen iyi dayanmışsın canım dr ohss olmandan korktum demişti

kesınlıkle cnm Allah OL dediği anda ımkansız mumkun oluyor.. ınsallah hepımıze nasıp etsın Rabbım

Back
X