2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

evet canım bu drlar hep bizi araştırmaya itiyolar malesefkiii
bizede sebepsiz dendikçe kendimce araştırıp duruyorum en son memlekete gidip dra ben histereskopi olcam dedim tamam dedi ama neden istiyosun bile demedi düşün artık
Ben tüp lerimi evlendikten sonra kaybettim. Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ve bos gebelik sonucu kürtaj oldum. Kürtaj dan 2 sonra zatürre oldum tabi bu ara şehir degistirdik. 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve bu seferde dış gebelik oldu. Tabi gec fark edildi. Tedavi sonrası hersey normal dedi Prof doktor ama inanmayıp baska doktora gittim. O da hemen rahim filmi istedi ve sonuc hüsran iki tüp tıkalı ve rahim normal boyutta degil. Hemen Laparoskopi ve histereskopi oldum. Tüpler açılamadı ama rahim düzeldi ve Tüp bebek macerası baslamıs oldu :)

Kızlar ben de ikinci deneme yapılmadan önce muayeneye gitcem bakalım bişiler araştırırlar heralde ondan sonra da adeti beklicem ama sanırım benim başlamam ekim sonunu bulacak e malum seçim de var ve ben trabzondan ankaraya gidiyom tedavi için inşallah aksamaz ya bu aya odaklandım bian önce başlamak istiyorum yaa

Bende geçen ay hemen başlar umuduyla gittim istanbula ama eylülde tedavi olacaksın ekinde transfer olur dendi.bakalım nasip bebişlerimis ekimde konulursa ve tutarsa innnnnşallah hayırlısıyla kasımda aşk başkadır deriz öğrendiğimizde :) çok güzel film ehehehe

banada iki tane ilaç vermişti canım sanırım senin sölediklerinden estrofemde rahmi kalınlaştırmak için veriyiliyo yanlış bilmiyosam donmuş tedavisine mi başladın
bide bende yan etki göstermedi canım ilaçlar aslında bayrama falan denk geldiği için doğru dürüst içemedimde
Yok canim benim ilk tedavi baslicak daha ay sonunda.doktor operasyondan mutevellit rahim incelmesine karsi sanirim estrofem verdi.cok heyecanliyim bi an once ay sonu gelsin istiyorum kac ymurtam oluscak kaci transfer olacak filan bunlari dusunuyirum hep:) ankaraya gelecek olan arkadaslar hangi merkezlere gidiyorsunuz ?bende orda tedavi goruyom novaartta

oooo maşallah az kalmış canımmm bu topikteki ilk hamiş sen olursun inşşşş
kaygılanma endişe etme olurmu rabbim ol dediyse olacaktır zaten
Cuma günü canım Allahin izniyle yumurtlama toplama işlemi inşallah gelismitir emeklerimiz boşa gitmez saat 7de hastaneye gitcem anestezi ile uyutup yapilcak

Benimkide cuma günü canım. Yumurta toplama işlemi hayırlısı olsun inşallah
İşallah canım, seninkide hayırlı olsun şimdiden. Sağlıklı yumurtalar çıkar işallah. Yoksa benim dayanıcak günüm kalmadı. Bugün 5 iğnem var. 2 sini oldum ama artık canımın acısından mı sabrımın tükenmesinden mi oturdum hüngür hüngür ağladım. Gece 23:30 da 3 iğnem daha var ama yüreğim kaldırmıyor artık. En rahat günüm yarın sanırım. Hiç bir ilaç iğne vs yok :)

Bugün döngünün 40.günü ve hala tık yok. adet olmayı bekliyorum Ankaraya gitmek için amaa bir türlü olmadı. 25 ekim d.günümdü o zamana kadar süreç biter olumlu olursa kendime hediye olur diyordum ama ilk tüp bebekten sonra 3 ay oldu nerdeyse ve hala düzensiz adetim.
Bu gidişle normal kontrole gideceğim. İnşallah kötü bir şey yoktur. Korkutuyor bu durum beni.

Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip et :KK46:Gerginlikten ölücem.. ilk defa bir adetimden önce böyleyim.. :KK61::mad::KK43::KK14::KK11: Muhtemel tarihe kaldı 2 gün.. Sabır ver Allahım.. beklemek ne zor.. tedaviye başlamaya 20 gün kadar önce karar verdik, hasretle regl tarihimi bekliyorum.. Gelmek bilmiyor meret...:KK12: Çıldırmaya az kaldı :KK55:

Benimde 30 yumurta toplandı ama ölüyordum. O yüzden ilk denemem negatifti. Benimle aynı anda yaptıran kadının 1 embriyosu vardi pozitif sonuclandı. Bu tamamen kısmet işi.
ay canım ya 30 yumurtayla nasıl dayandın.patlıyormuşsundur heralde.benım 18 yumurtayla canım çıktı.karnımın ağrısından mahvoldum

Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip et :KK46:Gerginlikten ölücem.. ilk defa bir adetimden önce böyleyim.. :KK61::mad::KK43::KK14::KK11: Muhtemel tarihe kaldı 2 gün.. Sabır ver Allahım.. beklemek ne zor.. tedaviye başlamaya 20 gün kadar önce karar verdik, hasretle regl tarihimi bekliyorum.. Gelmek bilmiyor meret...:KK12: Çıldırmaya az kaldı :KK55:
gerçekten bekledıkçede gelmek bılmezler.hıç kafaya takmasak ıyıde takılmadanda olmuyor

Bugün döngünün 40.günü ve hala tık yok. adet olmayı bekliyorum Ankaraya gitmek için amaa bir türlü olmadı. 25 ekim d.günümdü o zamana kadar süreç biter olumlu olursa kendime hediye olur diyordum ama ilk tüp bebekten sonra 3 ay oldu nerdeyse ve hala düzensiz adetim.
Bu gidişle normal kontrole gideceğim. İnşallah kötü bir şey yoktur. Korkutuyor bu durum beni.
korkma canım allahın ıznıyle kotu bırşey yoktur.bır suru hormon alıyoruz vucudumuz şaşıyor tabı

Ben tüp lerimi evlendikten sonra kaybettim. Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ve bos gebelik sonucu kürtaj oldum. Kürtaj dan 2 sonra zatürre oldum tabi bu ara şehir degistirdik. 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve bu seferde dış gebelik oldu. Tabi gec fark edildi. Tedavi sonrası hersey normal dedi Prof doktor ama inanmayıp baska doktora gittim. O da hemen rahim filmi istedi ve sonuc hüsran iki tüp tıkalı ve rahim normal boyutta degil. Hemen Laparoskopi ve histereskopi oldum. Tüpler açılamadı ama rahim düzeldi ve Tüp bebek macerası baslamıs oldu :)
canım benımde dış gebelıkler netıcesınde tuplerım kapandı.tup bebekle bır oğlum var şimdı ıkıncı ıçın uğraşıyorum.hakkımızda hayırlsı olsun

Kizlar bendede bir gelisme oldu baslamak icin adet tarihimi beklerken bugun doktorla konustuk regl gununden bir hafta once gel histeroskopi yspicsm dedi..ilk denemede yapmamisti..negatif olunca rahmi gormek istedi sanirim..biraz arastirfim histereskopi iyi biseymis sansi artiriyormus..tabi ben korkuyorum nasil olacak diye:((((

İşallah canım, seninkide hayırlı olsun şimdiden. Sağlıklı yumurtalar çıkar işallah. Yoksa benim dayanıcak günüm kalmadı. Bugün 5 iğnem var. 2 sini oldum ama artık canımın acısından mı sabrımın tükenmesinden mi oturdum hüngür hüngür ağladım. Gece 23:30 da 3 iğnem daha var ama yüreğim kaldırmıyor artık. En rahat günüm yarın sanırım. Hiç bir ilaç iğne vs yok :)
Dün bende 3 tane yaptım cnm ovitrelle i de 20h30 yapmamı soylediler

Dün bende 3 tane yaptım cnm ovitrelle i de 20h30 yapmamı soylediler
Dün benim sabah 1 akşam 1 orgalutran, gecede 2 tane ganopeptyl ve 1 tanede pregnyl vardı. Bitti çok şükür iğne faslı. Şimdi heycanlı bekleyiş var. Eşimde çok heyecanlı dün gece hiç uyumamış. Bende biraz karın ağrısı ve yumurtalıklarda ara ara sancı var. Ben sürecin %50'sinin tamamlanma mutluluğunu yaşıyorum.

Kizlar bendede bir gelisme oldu baslamak icin adet tarihimi beklerken bugun doktorla konustuk regl gununden bir hafta once gel histeroskopi yspicsm dedi..ilk denemede yapmamisti..negatif olunca rahmi gormek istedi sanirim..biraz arastirfim histereskopi iyi biseymis sansi artiriyormus..tabi ben korkuyorum nasil olacak diye:KK43:(((
Korkmana gerek yok canım bende yeni oldum benimde bu ay sonu tedavim başlıcak bende öncesinde başka problem varmı araştırılsın diye yaptırdım. zaten 10 15 dklık operasyon ve uyutuyolar zaten uyandığında herşey bitmiş oluyor ben hiç ağrı duymadım sonrasında , ama öncesinde vajinal yoldan alacağın rahim girişini gevşetici bi ilaç veriyorlar o aşırı ağrı yaptı bende kasılma filn o kötüydü sadece ama 40 45 dk içinde o da geçti.Yaptırman ii olur bencede

Kizlar bendede bir gelisme oldu baslamak icin adet tarihimi beklerken bugun doktorla konustuk regl gununden bir hafta once gel histeroskopi yspicsm dedi..ilk denemede yapmamisti..negatif olunca rahmi gormek istedi sanirim..biraz arastirfim histereskopi iyi biseymis sansi artiriyormus..tabi ben korkuyorum nasil olacak diye:KK43:(((
Selam canım. ben bu süreçteki farklılıkları anlamakta o kadar çok zorlanıyorum ki. Mesela ben 2 aydır tüp bebek tedavisi oluyorum henüz histeroskopiyapılmadı. Yarın yumurta toplanacak. Historoskopi bundan sonraki reglimin bitiminden 2 gün sonra yapılacakmış. İrenbeye gidiyorum orada zaten histeroskopi yapmadan embriyoları geri koymuyorlar.

Back
X