Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muayene ücreti nekadar birde doğum nerde yaptırıyor canimcanım benim dr um prof iskender başer. Gata'da anabilimdalı eski başkanı. aynı zamanda riskli gebelik uzmanı. tunalıda muayenehanesi var. 12. haftamdayım şuan. Allah kısmet ederse doğum için hastane ve fiyat konusu konuşulmadı erken daha ama dr. umdan memnunum. istediğim zaman arayabildiğim ve her defasında ilgiyle karşılandığım bir dr. bilgisi zaten tartışılmaz sürekli şehirdışı yurtdışı hastalar gelir. tavsiye ederim yani.
himm çok pahaliymis canımbenim çalıştığım bankayla anlaşması var 290 tl alıyo ama diğer hastalar için 330-340 tl civarı imiş. biraz fazla.. doğum yapılacak hastane hakkında hiç konuşmadık sağlıkla o günlere gelelim inşallah. ama daha önce bana bi operasyon yaptı medicana da yapmıştı o zaman. sanırım oradaki ekiple çalışıyo.
özel hastane düşünüyorum fakat çoğu özel hastane çok kalabalık olduğu için dev hast gibi diyorlar o yüzden halen bir dr hastane bulamadımMerhaba. Medicana ya gidiyorum. Doğum için sigorta paketlerini bir araştır istersen. Özel hastane düşünüyorsan bayağı uygun oluyor.
özel hastane düşünüyorum fakat çoğu özel hastane çok kalabalık olduğu için dev hast gibi diyorlar o yüzden halen bir dr hastane bulamadım
tsk ederim canm bi araştırıym bakalımİstersen Medicana yı bir araştır canım hocamdan da memnun kaldım (Türkan Hoca). Bugün kontrole gitmiştim en az 20 dakika muayene etti. Konuştu ultrasona baktı çok memnun kaldım. Koru Hastanesini de araştırabilirsin.
canim aslında bende dev hast iyi bir dr bulmak mesele yoksa en mantıklı olan dev diye dusunuyorumAyrica da kizlar bilginiz olsun diye soyluyorum. Doktorumla dunku konusmamizda devlet hastaneleriyle ilgilk bircok sey ogrendim. Devlet hastanelerinde en ileri teknoloji var hicbir eksiklik yok doktorlar cok profesyonel ancak insan yerine koymuyorlar ilgi sifir seni sadece bir hamile kadin olarak goruyorlar duygular dusunceler kimsenin umrunda bile degil ayrica artik sezeryan oranlari cok arttigi icin devlette doktorlar cok sezeryan yaptirdiklari icin ceza aliyorlarmis ve bu yuzden de sezeyan olmasi gereken birini bile normal doguma zorlayabiliyorlarmis.
Haklisin canim ama teknolojik acidan hicbir eksiklikleri olmasa da yinede yaptiklari muamele de benim icin cok onemli dogum yapicaz sonucta kolay bisey degil insan daha ilgili guler yuzlu birilerini gorup bi nebze olsun daha rahatlamak istiyor.canim aslında bende dev hast iyi bir dr bulmak mesele yoksa en mantıklı olan dev diye dusunuyorum
daha hic gitmedim ben dev hastanesine zubeyde Hn gitmeyi düşünüyorum birde Lokman hekim de dr elif terzi didiyorlar aradım randevuda nisan ilk hafta si için veriyorlar artık ne olur bilmiyorimHaklisin canim ama teknolojik acidan hicbir eksiklikleri olmasa da yinede yaptiklari muamele de benim icin cok onemli dogum yapicaz sonucta kolay bisey degil insan daha ilgili guler yuzlu birilerini gorup bi nebze olsun daha rahatlamak istiyor.
Canim ben zubeyde hanima rahim filmi icin gitmistim gittigim gun vazgectim orda yaptirmaktan. Acayip kalabalik hijyenden cok uzak. Uzun sure sira bekleyip doktorla gorusmeye girdim doktor suratima bile bakmadi elime bi kagit tutusturdu adet olunca randevu al bu ilaclari kullan gel dedi o kadar ilgisizdi ki bir an once basindan def etmeye calisir gibiydi. Birdaha da gitmedim zaten.daha hic gitmedim ben dev hastanesine zubeyde Hn gitmeyi düşünüyorum birde Lokman hekim de dr elif terzi didiyorlar aradım randevuda nisan ilk hafta si için veriyorlar artık ne olur bilmiyorim
napicam yaa çok kararsizimCanim ben zubeyde hanima rahim filmi icin gitmistim gittigim gun vazgectim orda yaptirmaktan. Acayip kalabalik hijyenden cok uzak. Uzun sure sira bekleyip doktorla gorusmeye girdim doktor suratima bile bakmadi elime bi kagit tutusturdu adet olunca randevu al bu ilaclari kullan gel dedi o kadar ilgisizdi ki bir an once basindan def etmeye calisir gibiydi. Birdaha da gitmedim zaten.
Cok zor gercekten ama iyi doktorlar da var tabiki iyi arastir gitmeden once bence tavsiyeyle filan git canim. Ben de fiyatlari uygun bir ozel hastane bakiyorum da 100. Yil digerlerine gore uygun gibi geldi bana da ama yenidogan unitesi filan var mi onu bilmiyorum suandaki gittiğim doktorum onerdi ordaki doktorunapicam yaa çok kararsizim