- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
çok hafif canım eşime söylemedim ama denemesini yaptım hamile halimle bile hop diye kucakladım valla.. ağır değil bnm aldığım..
aman dikkat et cnm bi tarafını kaldırmaya çalış hafiften zaten kendini belli ediyoranladım canım, teşekkürler, ben de bikaç yerde baktım ama ağır gibi geldi de ondan sordum, bi sonraki sefer mağazada ben de şöyle bi kaldırmayı deneyeyim bakalım :)
bu besıkte kac ay yatabılır? ben daha buyuk bısı dusunuomda bunlarda sık
al cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..teşekkürler..
canım bu sunnybaby.babytech markayı gördüm maskoda.750 tl idi.bunun fiyatı uygun ve hiçbir fark yok aralarında.içinde ince bi sünger var sadece.hepsinde öyle.yatak yaptırmak lazım.Bu beşiğin markası ne? Babytech markasınınkini kullanmış arkadaşım, ek birşey yaptırmamıştı. Baby&plus markasınınkini de gördüm geçen gün. Ben de bu beşikten almak istiyorum o yüzden markasını sordum.Kayınvalidem içerisine ince pamuk bi yatak yaptırırız demişti ama ben de gerek yokmuş demiştim bilemedim şimdi senin mesajın sonrasında belki ince bi pamuk yatak yaptırılabilir içerisine?
cnm ben 300 tl aldım ama evet 450-500 tl piyasada çok araştırdım nihayet buldum gönlüme göreKomşum bundan kullanmış oğluna 6 ay yatabilmis hareketlenince riskli olmuş
bende oyuzden 6 ay için 500 lira civarı vermek istemedim arkadaş mdan alacağım ödünç
Ben bunu 6 aya kadar kullanacağım canım benim yatak odama yanıma koyacağım. karyolasını ayrı alacağım bennbu besıkte kac ay yatabılır? ben daha buyuk bısı dusunuomda bunlarda sık
sağol canım benim,inşallah...hepsinde aynı iç döşeme.almadan önce bi kaç yerden bakmıştım canım.çook güzelmiş :) bebişin sağlıkla mışıl mışıl uyusun inş içinde.. ben de buna benzer bi beşik ebebekte görmüştüm.. içi de rahat gibiydi.. ordan bakabilirsin içini nasıl döşediklerine cnm..
canım ben de geceleri yatak odamda, gündüz de salonda vs yanımda tutabileceğim bi beşik istiyorum ilk 7-8 ay için. Senin aldığın bu beşik tekerlekli mi, yani odadan odaya götürmek kolay olur mu?
hayır tatlım,çok ince maalesefBende bundan alacağım canım ama süngeri rahat değil mi ?
offfff çok güzeller yaaa.güle güle kullanınKızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzellerEki Görüntüle 1503211
Anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm akşam english homedayımmmKızlar bugün English Home da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde. Ben de gittim bi kaz tüyü yastık, bi 6-12 ay uyku tulumu, bi battaniye, bi nevresim Takım'ı, bi aile aldım. Çok güzellerEki Görüntüle 1503211
canım bu sunnybaby.babytech markayı gördüm maskoda.750 tl idi.bunun fiyatı uygun ve hiçbir fark yok aralarında.içinde ince bi sünger var sadece.hepsinde öyle.yatak yaptırmak lazım.
evet canım sünger...cnm ben aldım ahşap sepet beşik ama yatağı gayet güzel bnm aldığımın.. tekrar yatak almama gerek yok içine.. seninki süngerden mi..
kattina sana ceza boyle guzel ordugun ıcın hepımıze orcenal cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..
becerikli hatunun hali de başka canımmmal cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..
al cnm telde yüklü olanlar bunlardı yeni bitirdiklerimde var fermuarlı kapşonlu falanda ördüm ama onları sonra resimlerim.. yapmak istediğin olursa özelden anlatırım nasıl olduğunu..
bende bendeeeee ewe gıdıcem gıycem gobeklı badımı esofmanımı mını bır yuruyus eslıgınde gıdıcem:)Anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm akşam english homedayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?