Haftaya cumartesi randevum gidince soracağım canım inş bişey yoktur.Bende de oluyor sürekli, doktorum su gibi kokusuz ise normaldir dedi. İçin rahat etmezse bir doktoruna danışabilirsin canım benim
bende ilk örgümü kızıma hamileyken ördüm.. elim yatkınmış demekki şimdi bir baktığım örneği hemen çıkarırım..
yaaa nasıl becerıonuz yaaa omrumde ılk orgumu esıme atkı yaparak yapmıstım duz bır orguydu..hıc kabılıyetım yok benımm
annesinin babasının heyecanı oğluşuna yeter de artar bile.. :) ben işin şakasındayım.. doğuma yakın annenler ve k.validenler de illaki heycanlanır, sevinir ama tabi herkesin sölediği gibi ilkler biraz daha şanslı oluyor..
bu besıkte kac ay yatabılır? ben daha buyuk bısı dusunuomda bunlarda sıkcnm ben aldım ahşap sepet beşik ama yatağı gayet güzel bnm aldığımın.. tekrar yatak almama gerek yok içine.. seninki süngerden mi..
saol cnm teşekkür edrim.. bol bol örüyorum bebişime hazır triko almadım kızıma 2 yaşına kadar, oğlumada almayı düşünmüyorum ne görsem örüyorum çünkümaşallah, ellerine marifetine sağlık kattinacık :)
Seninde mi renksiz şeffaf akıntı canım
Doktor muayene falan etti mi bununla ilgili
evet cnm, şeffaf renksiz kokusuz ama özellikle birkaç gün o kdr fazlaydı ki ilk seferinde altıma kaçırdım sanmıştım :)) doktor rutin kontrollerde amniyon sıvı miktarına da bakıyor zaten, ama biz farketmiyoruz.. bi sorun olduğunda söylüyordur..
ben, özellikle akıntım oldu, amniyon sıvı miktarı iyi mi azalmış mı diye sordum.. çok şükür sıvı miktarı gayet iyi, fazla ayakta durmaktan olmuştur o akıntı dedi ki zaten o hafta bizim ünide vize haftasıydı, sınavlarda gözetmenlik yapıyoruz, sürekli ayakta kaldım tabi ondan olmuş..
ewt bazen hatta su gıbı ısemısım gibiSeninde mi renksiz şeffaf akıntı canım
Renksiz şeffaf mı canım gelen sıvı
cnm ben aldım ahşap sepet beşik ama yatağı gayet güzel bnm aldığımın.. tekrar yatak almama gerek yok içine.. seninki süngerden mi..
cnm bebişimin oda takımı var bunu sadece yatak odama gece aynı odada olalım diye bir de gündüz salonda yanımda olsun diye aldım.. 8 ay rahat yatar ama ben 6. aydan sonra gece gündüz odasında yatırırım.. yatak odamla dip dibe odalarımız..bu besıkte kac ay yatabılır? ben daha buyuk bısı dusunuomda bunlarda sık
kuzucum ben yenibosna eskidjiden aldım öyle duyulmuş bir marka değilde sıradan bir mağazadan aldım yani..Seninkinin markası ne katti?
saol cnm teşekkür edrim.. bol bol örüyorum bebişime hazır triko almadım kızıma 2 yaşına kadar, oğlumada almayı düşünmüyorum ne görsem örüyorum çünkü
buraya çok attım ben ördüklerimden ama kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum bebeğim.. tekrar atarım senin için..farklı modeller arıyorum ben kati erkek için cok az sey var ördüklerinde resimler atar mısın örnek olsun bizede..
Seninde mi renksiz şeffaf akıntı canım
Renksiz şeffaf mı canım gelen sıvı
cnm bebişimin oda takımı var bunu sadece yatak odama gece aynı odada olalım diye bir de gündüz salonda yanımda olsun diye aldım.. 8 ay rahat yatar ama ben 6. aydan sonra gece gündüz odasında yatırırım.. yatak odamla dip dibe odalarımız..
buraya çok attım ben ördüklerimden ama kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum bebeğim.. tekrar atarım senin için..
çok hafif canım eşime söylemedim ama denemesini yaptım hamile halimle bile hop diye kucakladım valla.. ağır değil bnm aldığım..canım ben de geceleri yatak odamda, gündüz de salonda vs yanımda tutabileceğim bi beşik istiyorum ilk 7-8 ay için. Senin aldığın bu beşik tekerlekli mi, yani odadan odaya götürmek kolay olur mu?
ufff yaa benım ew 3+1 yinede sıgamadım ewe bı odam aslında cocuk odası ama aıleler yakında oldugundan genc odam vardı onu bır odaya koydum gelen kalsın dıe dolayısıyla dolabınıda yatak yorgan doldurdum..şimdi o oda da yer yok.kendı yatak odama bı bebek yatagı alım dıom esımde tutturmus dolapta alalım askıda dursun esyaları daha sık duruo dıo..zaten gelecek yıl %90 tayıncıyız gıttıgım yerde yapım oda dıom...cok karamsarım cokkkcnm bebişimin oda takımı var bunu sadece yatak odama gece aynı odada olalım diye bir de gündüz salonda yanımda olsun diye aldım.. 8 ay rahat yatar ama ben 6. aydan sonra gece gündüz odasında yatırırım.. yatak odamla dip dibe odalarımız..
eveeet tatlım, forumda dha önce de konuşmuştuk bu akıntı olayını.. özellikle fazla ayakta kalındığında arttığını gözlemledim ben.. ama bende de aşırı akıntı olduğunda amniyon sıvı mı azalıyor diye endişelenmiştim.. Doktora gittiğimde özellikle sordum, çok şükür amniyon sıvı ile ilgili değil, fazla ayakta kalmaktan olmuş dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?