2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bence o ilk torun olayı annesine göre de değişiyor ya şöyleki benim oğlum eşimin tarafında 2.torun ama kayınvalidem daha bi hevesli. Eltimle beni karşılaştırıyor bazen çok rahatsız oluyorum ama bazen de ne yalan söyleyim hoşuma gidiyor Kontrole gittiğimizde gelip görmek istiyor, şunu alırız bunu alırız diye plan yapıyor maşallah diyeyim benim tarafın ilk torunu zaten. Annemse hem benim bebeğime, hem de henüz evlenmemiş olan kardeşimin gelecekteki bebeğine stok yapıyo resmen

bu besıkte kac ay yatabılır? ben daha buyuk bısı dusunuomda bunlarda sık
cnm bebişimin oda takımı var bunu sadece yatak odama gece aynı odada olalım diye bir de gündüz salonda yanımda olsun diye aldım.. 8 ay rahat yatar ama ben 6. aydan sonra gece gündüz odasında yatırırım.. yatak odamla dip dibe odalarımız..

saol cnm teşekkür edrim.. bol bol örüyorum bebişime hazır triko almadım kızıma 2 yaşına kadar, oğlumada almayı düşünmüyorum ne görsem örüyorum çünkü

farklı modeller arıyorum ben kati erkek için cok az sey var ördüklerinde resimler atar mısın örnek olsun bizede..

farklı modeller arıyorum ben kati erkek için cok az sey var ördüklerinde resimler atar mısın örnek olsun bizede..
buraya çok attım ben ördüklerimden ama kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum bebeğim.. tekrar atarım senin için..

Seninde mi renksiz şeffaf akıntı canım
Doktor muayene falan etti mi bununla ilgili

Renksiz şeffaf mı canım gelen sıvı

evet cnm, şeffaf renksiz kokusuz ama özellikle birkaç gün o kdr fazlaydı ki ilk seferinde altıma kaçırdım sanmıştım :)) doktor rutin kontrollerde amniyon sıvı miktarına da bakıyor zaten, ama biz farketmiyoruz.. bi sorun olduğunda söylüyordur..
ben, özellikle akıntım oldu, amniyon sıvı miktarı iyi mi azalmış mı diye sordum.. çok şükür sıvı miktarı gayet iyi, fazla ayakta durmaktan olmuştur o akıntı dedi ki zaten o hafta bizim ünide vize haftasıydı, sınavlarda gözetmenlik yapıyoruz, sürekli ayakta kaldım tabi ondan olmuş..

canım ben de geceleri yatak odamda, gündüz de salonda vs yanımda tutabileceğim bi beşik istiyorum ilk 7-8 ay için. Senin aldığın bu beşik tekerlekli mi, yani odadan odaya götürmek kolay olur mu?

canım ben de geceleri yatak odamda, gündüz de salonda vs yanımda tutabileceğim bi beşik istiyorum ilk 7-8 ay için. Senin aldığın bu beşik tekerlekli mi, yani odadan odaya götürmek kolay olur mu?
çok hafif canım eşime söylemedim ama denemesini yaptım hamile halimle bile hop diye kucakladım valla.. ağır değil bnm aldığım..

ufff yaa benım ew 3+1 yinede sıgamadım ewe bı odam aslında cocuk odası ama aıleler yakında oldugundan genc odam vardı onu bır odaya koydum gelen kalsın dıe dolayısıyla dolabınıda yatak yorgan doldurdum..şimdi o oda da yer yok.kendı yatak odama bı bebek yatagı alım dıom esımde tutturmus dolapta alalım askıda dursun esyaları daha sık duruo dıo..zaten gelecek yıl %90 tayıncıyız gıttıgım yerde yapım oda dıom...cok karamsarım cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…