2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar Selam,

Bugün sağlık ocağına aşı için gittim, Hiçbir etkisii görmedim gayet iyiyim ağrım da ateşimde olmadı. Gitmişken ilaçlarımı da yazdırayım dedim aile hekimi kan değerlerimi sordu söyledim çok düşükmüş hangi ilacı kullanıyorsun dedi ferrum ford dedim bu sana yetmez dedi ve Feramat diye bir kan ilacı verdi. Aranızda bu ilacı kullanan varmı? Emin olamadım şimdi doktorum feramat daha etkiliyse niye ferrum verdi

En kötüsü de mobbing uygulayarak istifaya sürüklemeleri. Bende buraya ayaklarım geri geri giderek geiyordum, sırf oğlum için biraz daha para biriktireyim ona daha güzel şeyler alayım diye sabrediyordum. Seni yıldırmalarına izin verme canım, kulaklarını tıka herşeye ve doğuma kadar dayanmaya çalış. Maalesef ülkemizdeki kadınların durumu bu şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Saol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonu kac gundur oksuruyorum ama bu gece bel ve kasik agrisida oldu
az önce dr geldim 2 haftadır geçmeyen öksürük gıcık şeklinde maf etti beni faranjit dedi tuzlu ılık su ile gargara dedi arada karanfil at içine dedi geçmezse antibiyotik kullanabiliriz dedi pazartesi yine gidicem sende dene istersen kaç gündür ballı limonlu ılık su yapıyorum biraz rahatlatıyor ama geçmiyor geceleri hele resmen kabus 2 haftadır istersen bi görün aile hekimine birde bi öksürük ilaç ı dedi kendi drumda şuanda ilaç kullanmıcam ama geçmezse mecbur başlanıcak.

Karışık ve yorucu süreçler.. Avukat parasında gözüm yok elbet herkese hak ettiği ücret verilir. Ben davamda haklı olduğumu biliyorum, çocuğumun rıskıyla oynuyorlar. İnşallah hak yerini bulur da dava açmaktan çekinenlere yol göstermiş olurum.

Kızlarr yarın yine dişçiye gidiyorum
Geçen gittiğimde hiiiç acımadı yaptığı iğne bile ama işte yine de o koltuktan korkuyor insan
Dua edin hiç acımasın yine:))

gçmiş olsun bende yeni aşıdan geldim 2. doz ama yarın çıkıyor sancısı çok yorma kolunu...

kızlar ben tetanoz aşısını 5 doz daha önceden tamamlamıştım.2007-2012 arasında 5 doz yaptırdım.şimdi bildiğim kadarıyla üzerinden 10 yıl geçmişse yapılıyor.aşı konusunda doktorum bişey söylemedi.sağlık ocağında kaydım var ama onlar da aramadılar.ben de nasılsa daha önce yaptırdım diye rahatım.şimdi herkes aşıdan bahsedince aklıma takıldı.

Canım bende bugün aşı oldum şimdilik çok şükür bir sıkıntım yok.Geçen gün kontrolde benim yine kan degerlerime bakilmisti 3 kutu ferrum fort bitirdim pek etki göstermemiş banada bu sefer ferro ile başlayan bi demir ilacı verdi doktorum.

Cok fazla para tutuyor hersey ve cok eksigi var bebeklerimizin o yuzden paylasmak istedim canim. En ucuz fiyati bulunca paylasalim. Mesela yine gorus bebe de 5 li hastane cikislari 17.9tl, uni baby 3lu islak mendil 5 tl.
evet canım bende verdiğin siteye bakıyorum şimdi

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim şimdi.. 30 dk kadar baktı perinatolog.. cok şükür hiçbir problem yok :) kalbi beyni dudaği damagi karaciğer bobrek kemikler her şeyini tek tek inceledi son 5 dk da yüzüne odaklandı çok güzeldi.. 7 - 8 sayfalik bir rapor verdi kendi doktoruma götürmem için 5 6 da foto ve bir cd.. fotoğraflardan birinde gülüyordu hatta Defne kızım :)

Eklentiler

• 20150422_152246.webp
    11 KB · Görüntüleme: 147

amin canım. hem bebişim geliyor hem de ev aldık kredi ödüyoruz. en kötü rapor başlayana kadar devam edeceğim gelmeye. doğumdan hemen sonra da iş aramaya başlayacağım. umarım rapor bitene kadar yeni bir iş bulabilirim. çünkü stajımda devam etmek zorunda.

Bebişlerimiz kısmetleriyle geleceklerdir ben buna inanıyorum. Allah yolunu açık eder inşallah gönlüne göre bir iş bulabilirsin canım.

Kızlar nasılsınınız 21. haftadan size sevgilerle, bizim eylül anneleri olarak facede grubumuz yok mu

sağol canım evet bunları ben de okudum o yüzden rahat davranıyorum ama ne bileyim sağlık ocağındakiler de doktorum da bişey söylemediği için aklıma takıldı.@kiki81

maşallah ne güzel isim Defne... sağlıkla doğsun adıyla yaşasın yavrun. biz isim bulamadık oğluma daha ben hasan ali istiyorum babası mustafa. doğuma kadar ikna edebilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…