Tirtikli makas aldım canım onunla kestim düz makas her hatayi belli ediyor bu daha güzel oluyor diye...Çok güzel olmuş canımkeçenin kenarlarını nasıl kestin canım tırtıklı Olmasını yani??
görüş bebe diye bir site canımhangı sıte o????
Zahmet olmazsa makasının fotosunu paylaşır mısın canım? Ben de buna benzer birşey yapmak istiyorum da öyle makas keseyi keser mi diye düşünüyordum.Tirtikli makas aldım canım onunla kestim düz makas her hatayi belli ediyor bu daha güzel oluyor diye...
arzucum sürfile makası keçeyi keserken yıpratmadı mı?Tabiki canım Eki Görüntüle 1504958
Canım Dr gerçekten düşüncesizlik etmiş; biz zaten harşeyden etkileniyoruz; seni rahatlatması gerekirken kendi netleştirememişse sussun bari; benim 2-3 tane tanıdığımın drları özellikle Detaylı ultrasondan önce bişey söylememişler net değil diye şimdi bebekleri gayet sağlıklı çok şükür; sen içini ferah tut canım bebek büyüdüğü için huzuvlarını kapatabiliyor, Detaylı usg de hayırlısıyla netleşir canım hiçbir sıkıntı yoktur canım Allah'ın izniyle sen içini ferah tut
erkek demelerının sebebı bazen ılk haftalarda gobek kordonu bacak arasında oldugu ıcın oyle algılanıyor...daha sonrakı haftalarda netleşiyor..cınsıyet konusunda ıkı farklı doktora gorunmek daha saglıklı bence..başka bır kadın dogum uzmanına gorun derım
valla tuhaf bi yorum yapmış doktor..bı bebek ya erkektir yada kız ...kafanı karıştırmış sen bu hafta başka bır doktora gorün canımcanım 16. haftamda "erkek olduğunu söylemek için testis görmemiz gerekiyor" deyip iyice incelemişti, sonra sanıyorum bir şeyler gördü ki "evet, %100 erkek" dedi. ondan sonraki hafta "çıkıntı küçük, ikiye ayrık gibi" demesi kafamda soru işaretlerini uyandırdı. kız genital organı ikiye ayrık gibi değil midir halbuki...
Yok canım hiç sorun olmadı makas keskindi baya tuycuklenme bile olmadı düzgün oldu...arzucum sürfile makası keçeyi keserken yıpratmadı mı?
Kurşun duvarlar olmalı zerre kadar alan kalmamalı kursun olmyan ancak o sekilde ışın geçmiyor canım bilginiz olsunBu arada röntgen odası ile aynı katta hamilelerin olması sorun olmaz :) fazla abartmışsınız sanki :) mimarım ve hastane projesi hazırlamıştım. Röntgen odalarının duvarları ve kapıları ışınları geçirmeyecek özellikle olmak zorundadır yönetmeliğe göre. Hatta röntgeni çeken kişinin bulunduğu odacık da aynı özelliklere sahip olmalıdır röntgen cihazından görevlinin etkilenmemesi için :) Ya size yanlış bilgi vermişler, ya da sizin kurumunuz yönetmeliğe uymuyormuş bunu bildiklerinden önlemlerini böyle almışlar diyebilirim :)
Canım Doktorum dün baktı rahim ağrısını sordum çok yordu isen kendini ondan hem de genişliyor dedi. Bu aralar çok yordum kendimi ondanmis yani. Idrar tahlili de istemişti şükür temiz çıktıDoktora sorarsan beni de haberdar et olur mu?
Bizde dun basladik alisverise. Bugunde az once engilish home dan 2 tane yastik, 2 tane nevresim takimi, 1 tane battaniye, 1 tane uyku tulumu aldim. Tecrubeli anneler kac tane yastik, battaniye, nevresim takimi, pike almaliyiz?aynen ne çok şey var alınacak. ben daha bir iğne bile almadım yavruma. bakıyorum da her ay biraz biraz alsam anca tamamlıycam. biraz da aile büyüklerine paslamayı düşünüyorum. bebek odasını alcaklar zaten :) o konuda şanslıyım. kılık kıyafet konusuna kayınvalidem sağolsun çoktan başlamış. hem örüyor hem alıyor bana fırsat kalmayacak. yine de sıfırdan bir sürü ihtiyacı olacak meleklerimizin. benim 3 adet beşige ihtiyacım var mesela. çalıştığım için annem bakacak. orada bir beşik, yatak odasında bir beşik, kendi odasında bir beşik :) bir de nette patik gördüm converse şeklinde çok hoşuma gitti bugün onu başlayacağım. annesinden ilk örgüsü olacak. tam da kış girişi doğacak. güzel güzel giyer minik ayaklarına
cok guzel cok hos :)Kızlar bakın bunları dantel saksı ların içine koymak için yapıyorum hastanede gelenler alsın diye nasıl olmuş? ?Eki Görüntüle 1504866
gazdirbüyük ihtimalleSelam kizlar,az once sol tarafima yatar vaziyetteyken gögus alti karnimin ust kisminda uyusukluk hissettim ve kalktim biraz yurüdum gecti.. Sizce bu ne olabilir yasayan yada bilgisi olan varmi merak ettim nedir bu diye,nette arastirdim ama biseye ulasmadim
Gaz sancisi gb degildi yaa bilemedim uyusukluk bi toplanma gb minik biyerde..karnimin genelinde yoktugazdirbüyük ihtimalle
ben oğlumda uyku tulumu kullanmadım kızımdada kullanmıcam doğalgazlı evde oturuyorum çok gerek yok bence.Uyku tulumunun illa olması gerekli mi?
Bir de neyle yıkayacaksınız kıyafetlerini bebeğin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?