2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tirtikli makas aldım canım onunla kestim düz makas her hatayi belli ediyor bu daha güzel oluyor diye...
Zahmet olmazsa makasının fotosunu paylaşır mısın canım? Ben de buna benzer birşey yapmak istiyorum da öyle makas keseyi keser mi diye düşünüyordum.

aynen öyle canım, böyle kafamı bulandırmak yerine göremediğini belirtip kestirip atsaydı keşke. hiç değilse bu şekilde kafam bulanmazdı. şimdi türlü soru lambası yanıp sönüyor kafamda; detaylı ultrasona kadar da rahat etmeyeceğim sanırım.

Son düzenleme:

canım 16. haftamda "erkek olduğunu söylemek için testis görmemiz gerekiyor" deyip iyice incelemişti, sonra sanıyorum bir şeyler gördü ki "evet, %100 erkek" dedi. ondan sonraki hafta "çıkıntı küçük, ikiye ayrık gibi" demesi kafamda soru işaretlerini uyandırdı. kız genital organı ikiye ayrık gibi değil midir halbuki...

valla tuhaf bi yorum yapmış doktor..bı bebek ya erkektir yada kız ...kafanı karıştırmış sen bu hafta başka bır doktora gorün canım

Arkadaslar ayrıntılı USG için bursa da hangi hastaneyi tavsiye edersiniz.ben şu nette ki resimler gibi net gösteren bi yer arıyorum.e tabi perinatalog bakarsa daha iyi olur sağlık açısından onu da biliyorum.sizce napmali

Kurşun duvarlar olmalı zerre kadar alan kalmamalı kursun olmyan ancak o sekilde ışın geçmiyor canım bilginiz olsun

Doktora sorarsan beni de haberdar et olur mu?
Canım Doktorum dün baktı rahim ağrısını sordum çok yordu isen kendini ondan hem de genişliyor dedi. Bu aralar çok yordum kendimi ondanmis yani. Idrar tahlili de istemişti şükür temiz çıktı

Bizde dun basladik alisverise. Bugunde az once engilish home dan 2 tane yastik, 2 tane nevresim takimi, 1 tane battaniye, 1 tane uyku tulumu aldim. Tecrubeli anneler kac tane yastik, battaniye, nevresim takimi, pike almaliyiz?

Selam kizlar,az once sol tarafima yatar vaziyetteyken gögus alti karnimin ust kisminda uyusukluk hissettim ve kalktim biraz yurüdum gecti.. Sizce bu ne olabilir yasayan yada bilgisi olan varmi merak ettim nedir bu diye,nette arastirdim ama biseye ulasmadim

gazdirbüyük ihtimalle

Uyku tulumunun illa olması gerekli mi?
Bir de neyle yıkayacaksınız kıyafetlerini bebeğin ?

Uyku tulumunun illa olması gerekli mi?
Bir de neyle yıkayacaksınız kıyafetlerini bebeğin ?
ben oğlumda uyku tulumu kullanmadım kızımdada kullanmıcam doğalgazlı evde oturuyorum çok gerek yok bence.
oğlumda hacışakirin bebekler için sabun tozu vardı onu kullanmıştım ama şimdi çok çeşit marka çıkmış bebekler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…