evet canım aynen öyle avukat ücreti ve yargılama gideri vs hepsini ödüyorlar. için rahat olsun hakkın yerde kalmaz. kıdem tazminatın, fazla çalışma ücreti, yıllık izin alacağın varsa hepsini talep edip faizi ile birlikte alabilirsinTeşekkür ederim canım bu hattı bilmiyordum aradım hemen. Sözlü işten çıkarılmamla ilgili bir şey yapılamıyormuş, mutlaka yazılı bir belge gerekiyormuş. Dava açacağım için de daha henüz vermediler onu bana.
Mecburen bugün geldim canım işe. Avukatlarıyla birşeyler hazırlıyorlarmış bana imzalatmak için onları bekliyorum. Önce avukata gösterip sorun yoksa öyle imzalarım.
Beni de en çok üzen bunu anne olan bir kadının yapıyor olması hem de sadece kendi kişisel nedenleriyle. Güçlü durmaya çalışıyorum cnm teşekkür ederm destekleriniz için.
İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.
arkadaşım sen kalbini ferah tut, senin huzuruna ihtiyacı olan bir yavru var karnında.. kusuruma bakma ne olur ama söylemeden de geçemeyeceğim öyle sinirlendim ki eşinin hal ve hareketlerine.. Hamile olmasan bile nasıl böyle hareket edebilir ki bir erkek eşine karşı. Sen ona Allah-u Teala'nın emanetisin, erkekler emanetlerine ne kadar düzenli ve hoş bakarlarsa, ne kadar latif davranırlarsa Rabbim rızıklarını genişletir, huzurlarını bollaştırır. Keşke bunları bilseler de öyle davransalar. Kaldı ki hamilesin, bu süreçte daha da dikkatli olması gerekiyor oysa. Şuan çalışmıyor olabilirsin ama bu seni horlayabileceği anlamına gelmez. her ne olursa olsun otur konuş ve hoş bir şekilde ayağını denk alması gerektiğini hissettir. Çekilecek acı diye birşey yok yavrum, kadınsın güzelsin. Rabbim sana anneliği bahsetmiş bak.. O da artık adam olması gerektiğini farkeder inşallah kısa sürede. Kusura bakma tekrar eşin hakkında hoş şeyler yazmadım, helal et hakkını ama bir kadına böyle davranılmasını sindiremiyorumyok canım bizimkinin arayı bulmak gibi özelliği yok dün bana aldığı hediyeleri de geri istedi telefon u falan da verdim. tabi bütün parayı o kazandığı için böyle olaylar patlak verince çıkıyor ortaya, hamile olmamım bi önemi yok onun için hep ailesinden sonra geliyorum ben hep dış kapı mandalı , çocuk olunca da çalışamayacağım zaten doğru düzgün mesleğim yok tarih öğretmeniyim ama atanamadım öyle, çalışsam belki bukadar ezilmezdim neyse çekilcek çilem var çekiyorum sizi de üzdüm hakkınınız helal edin
kesinlikle cnm kaç yıldır ordasın kendileri çıkarıyorsa ve tazminatını tam ödüyorlarsa çık uğraşma.. tabi asgariden değil normal hakkın olan aldığın maaş üzerinden tazminat hesaplanacak şartın bu olsun kabul et çık.. aksi halde her türlü kazanırsın cnm gebelikten ötürü mazaret yaptıkları aşikar..Bu sonuçta benim çocuğumun rıskı. Beni bu halimle çıkarıyorlarsa başka yerde iş bulmam imkansız. Dava sürecine girersem mutlaka bir avukatla anlaşıcam. Ama daha henüz beni çıkarttıklarına dair belgeyi vermiyorlar. İş başı yaptım bugün çalışmaya devam etmemi söylediler. Psikolojim bozuldu iyice. Performansa dayalı çıkarma için avukatlarıyla bişeyler hazırlıyorlarmış. Ama bildiğim performansa dayalı bile çıkarsalar davayı kazanabiliyorum.
canım nezamandır yoktun ne yaptın gittin mi kontrole nasıl bebiş detaylıya nezaman gideceksinSaol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonukac gundur oksuruyorum ama bu gece bel ve kasik agrisida oldu
ben de henüz bir şey hissetmiyorum o yüzden de panik haldeyim. çok kötü kabızlık başladı ve bu bile korkutuyor, doktordan randevu aldım cuma gideceğim, iki haftada bir bi bahaneyle gidiyorum zaten bıkacak doktorum benden:)benimde cuma günü kontrolüm var doktorum önericek ayrıntılı usg için biyer ama içimde bi tedirginlik var yahu hiç bişe hissetmiorum hala acaba bişe mi oldu die düşünp duruorum eşimde kızıo olursa da senin yüzünden olcak rahat ol die ama elimde deil insan hiç mi hissetmez ya
geçmiş olsun canım dinlen bolbol sıcak şeyler iç...Saol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonukac gundur oksuruyorum ama bu gece bel ve kasik agrisida oldu
güle güle kullanın canım ben bişiy alamadım ya bitmişmidir bu gün gitsem kaliteleri nasıl ?Kızlar dün bende bişeyler aldım ama çok kalmamıştı benimkiler de bunlar teyzeleriiiiiEki Görüntüle 1504475
Saol canim :) öksürük ten dolayi oglumda hic rahat degil hic bu kadar yogun hissrtmiyordum hem agri hem öksürük bitiriyor beni. Sali gunu randevum onu bekliyorum heyecanla :) senin ne zaman randevucanım nezamandır yoktun ne yaptın gittin mi kontrole nasıl bebiş detaylıya nezaman gideceksin
canım çok üzüldüm, kimsenin seni üzmeye hakkı yok ayrıca çalışmak zorunda da değilsin umarım herşey düzelir allah kolaylık versin ...Öğretmenlik meslek ve cok seviyorum ama yapamıyırum atanamadım, canım toz pembe günler gectiği için bir süre sonra her şey paraya geliyor çalışşsaydın sende kazansaydın oluyor. acı gerçekler bunlar
bende çok kötüyüm canım öksürükten, geceleri uyuyamıyorum inan. ama ayva ve elma çayı yaptım içine de bi çubuk tarçın attım işe yaradı biraz gibi. sende dene benceSaol canim :) öksürük ten dolayi oglumda hic rahat degil hic bu kadar yogun hissrtmiyordum hem agri hem öksürük bitiriyor beni. Sali gunu randevum onu bekliyorum heyecanla :) senin ne zaman randevu
bilmezmiyim canım şu kış bitmek bilmedi hep hastayız geçer de oğlunda sende rahat edersiniz inş. benim randevum 5 mayısta ama gidecekmiyim bilmiyorum önümüzdeki hafta denizliye gidiyoruz orda tanıdık bir hastaneden randevu aldım çarşamba gidicem memnun kalmazsam yada aklıma takılan bir durum olursa burda tekrar gidicem bakalım hayırlısı umarım herşey yolundadır oğluşlarımız da çok iyidir.Saol canim :) öksürük ten dolayi oglumda hic rahat degil hic bu kadar yogun hissrtmiyordum hem agri hem öksürük bitiriyor beni. Sali gunu randevum onu bekliyorum heyecanla :) senin ne zaman randevu
canım 18-23 hafta arası ayrıntılı ultrasona giriliyor. ben 21. haftamda girdimkizlar ben 4 lu test yaptirmicam ama ayrintili ultrason a girmek istiyorum dr bana 18 mayis a gun verdi sizce gec degil mi
Kızlar günaydın. Dün bölge müdürüm benimle konuşarak yeni bir organizasyon yapısına gittiklerini ve burda bana yer olmadığını söyleyerek beni işten çıkarttı. "Frekansımız" tutmamış kadınla öyle söyledi. 2 ay önce geldi bu kadın müdür olarak. Beni sevmediği apaçık belliydi davranışlarından. Ama hamile halimle çıkaracaklarını düşünmemiştim. Zaten doğumdan sonra dönmeyi düşünmüyordum. Dava açacağımı söyledim, keşke tamam diyip çıksaydım da öyle açsaydım davayı. Sonra da beni mali işler müdürü aradı yarın işinin başında ol yoksa işe mazeretsiz gelmemekten çıkarırım hiçbirşey alamazsın dedi. Şimdi dava açmamam için ellerinden geleni yapacaklar. Ama ben burda daha fazla çalışmak istemiyorum. Ne yapıcam kızlar bana bir yol gösterin
yok cnm ayrıntılı 20 ile 23. hafta arası yapılılyorkizlar ben 4 lu test yaptirmicam ama ayrintili ultrason a girmek istiyorum dr bana 18 mayis a gun verdi sizce gec degil mi
Benimde öyleydi canim ılık suda icEvet ku ru öksürük gitmiyo yaptigima +zzencefil kat diyodiyosun yani oyle mi benimde suan cok agrim var kasiklarimda oksururken bicak saplaniyo resmen
Teşekkür ederim canım bu hattı bilmiyordum aradım hemen. Sözlü işten çıkarılmamla ilgili bir şey yapılamıyormuş, mutlaka yazılı bir belge gerekiyormuş. Dava açacağım için de daha henüz vermediler onu bana.
Mecburen bugün geldim canım işe. Avukatlarıyla birşeyler hazırlıyorlarmış bana imzalatmak için onları bekliyorum. Önce avukata gösterip sorun yoksa öyle imzalarım.
Beni de en çok üzen bunu anne olan bir kadının yapıyor olması hem de sadece kendi kişisel nedenleriyle. Güçlü durmaya çalışıyorum cnm teşekkür ederm destekleriniz için.
İstanbuldayım canım. Eşim çalıştığı şirketteki avukata danışıyor. Gönderecekleri belgeleri önce ona okutucam öyle imzalarım gerekirse. Dava açıp kazanırsam avukat ücretlerini de karşı taraf ödüyormuş diye duydum.
Kızlar dün bende bişeyler aldım ama çok kalmamıştı benimkiler de bunlar teyzeleriiiiiEki Görüntüle 1504475
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?