2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet canım aynen öyle avukat ücreti ve yargılama gideri vs hepsini ödüyorlar. için rahat olsun hakkın yerde kalmaz. kıdem tazminatın, fazla çalışma ücreti, yıllık izin alacağın varsa hepsini talep edip faizi ile birlikte alabilirsin

arkadaşım sen kalbini ferah tut, senin huzuruna ihtiyacı olan bir yavru var karnında.. kusuruma bakma ne olur ama söylemeden de geçemeyeceğim öyle sinirlendim ki eşinin hal ve hareketlerine.. Hamile olmasan bile nasıl böyle hareket edebilir ki bir erkek eşine karşı. Sen ona Allah-u Teala'nın emanetisin, erkekler emanetlerine ne kadar düzenli ve hoş bakarlarsa, ne kadar latif davranırlarsa Rabbim rızıklarını genişletir, huzurlarını bollaştırır. Keşke bunları bilseler de öyle davransalar. Kaldı ki hamilesin, bu süreçte daha da dikkatli olması gerekiyor oysa. Şuan çalışmıyor olabilirsin ama bu seni horlayabileceği anlamına gelmez. her ne olursa olsun otur konuş ve hoş bir şekilde ayağını denk alması gerektiğini hissettir. Çekilecek acı diye birşey yok yavrum, kadınsın güzelsin. Rabbim sana anneliği bahsetmiş bak.. O da artık adam olması gerektiğini farkeder inşallah kısa sürede. Kusura bakma tekrar eşin hakkında hoş şeyler yazmadım, helal et hakkını ama bir kadına böyle davranılmasını sindiremiyorum

kesinlikle cnm kaç yıldır ordasın kendileri çıkarıyorsa ve tazminatını tam ödüyorlarsa çık uğraşma.. tabi asgariden değil normal hakkın olan aldığın maaş üzerinden tazminat hesaplanacak şartın bu olsun kabul et çık.. aksi halde her türlü kazanırsın cnm gebelikten ötürü mazaret yaptıkları aşikar..

Saol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonu kac gundur oksuruyorum ama bu gece bel ve kasik agrisida oldu
canım nezamandır yoktun ne yaptın gittin mi kontrole nasıl bebiş detaylıya nezaman gideceksin

ben de henüz bir şey hissetmiyorum o yüzden de panik haldeyim. çok kötü kabızlık başladı ve bu bile korkutuyor, doktordan randevu aldım cuma gideceğim, iki haftada bir bi bahaneyle gidiyorum zaten bıkacak doktorum benden:)

Saol canim yok kuru öksürük baska bi hastalik falan yok hava degisiminden etkilendim sanirim haftasonu kac gundur oksuruyorum ama bu gece bel ve kasik agrisida oldu
geçmiş olsun canım dinlen bolbol sıcak şeyler iç...

canım nezamandır yoktun ne yaptın gittin mi kontrole nasıl bebiş detaylıya nezaman gideceksin
Saol canim :) öksürük ten dolayi oglumda hic rahat degil hic bu kadar yogun hissrtmiyordum hem agri hem öksürük bitiriyor beni. Sali gunu randevum onu bekliyorum heyecanla :) senin ne zaman randevu

canım çok üzüldüm, kimsenin seni üzmeye hakkı yok ayrıca çalışmak zorunda da değilsin umarım herşey düzelir allah kolaylık versin ...

kizlar ben 4 lu test yaptirmicam ama ayrintili ultrason a girmek istiyorum dr bana 18 mayis a gun verdi sizce gec degil mi

Saol canim :) öksürük ten dolayi oglumda hic rahat degil hic bu kadar yogun hissrtmiyordum hem agri hem öksürük bitiriyor beni. Sali gunu randevum onu bekliyorum heyecanla :) senin ne zaman randevu
bende çok kötüyüm canım öksürükten, geceleri uyuyamıyorum inan. ama ayva ve elma çayı yaptım içine de bi çubuk tarçın attım işe yaradı biraz gibi. sende dene bence

bilmezmiyim canım şu kış bitmek bilmedi hep hastayız geçer de oğlunda sende rahat edersiniz inş. benim randevum 5 mayısta ama gidecekmiyim bilmiyorum önümüzdeki hafta denizliye gidiyoruz orda tanıdık bir hastaneden randevu aldım çarşamba gidicem memnun kalmazsam yada aklıma takılan bir durum olursa burda tekrar gidicem bakalım hayırlısı umarım herşey yolundadır oğluşlarımız da çok iyidir.

benim çalıştığım yerdede hiç bir problem yokken bi anda sıkıntılar başladı. her odada bir patronun olduğu inşaat firmasında çalışıyorum. muhasebeciyim. mali müşavirlik stajımı yapıyorum bu şirkette. ve işimi hakkını vererek yapıyorum. herkes çok memnunken ortaklardan biri uyuzluk çıkarmaya başladı. tüm haklarımı gayet iyi bildiğimi biliyorlar. bu yüzden işten çıkaramıyorlar. şu an yıpratma politikası var. kendimin istifa etmemi istiyolar bunu bekliyorlar. hiç yoktan geçen gün karşısına alıp senden hiç memnun değilim dedi. mali müşavirimiz bile anlamadı nedenini. malesef sonradan görme beş para etmez insanlara doğuma kadar dayanmaya çalışıyorum.

imzalatmak istedikleri belgedeki maaş tutarının yanlış olmamasına ve tarihi doğru yazdıklarına emin olun, işe iade davası açmak gibi bir amacınız varsa ya da kötüniyet tazminatı talep edecekseniz yazıda karşılıklı bir anlaşma varmış gibi beyan bulunmasın, ayrıca imzaladığınız belgenin altına FAZLAYA DAİR HAKLARIMI SAKLI TUTARIM diye yazarak yazının bir örneğini isteyin. Avukatlık ücreti haktır ve talep edilecektir ancak anlaşmanıza göre tamamı yahut bir kısmı dava bitince diye anlaşılabilir, hiç para vermemeniz için barodan adli yardım bürosuna başvurmanız lazım ancak onun için de fakirlik belgesi vs isteniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…