günaydın..aynısı bende olduğu bugün..saniyelik sağ tarafımda ..şimdi yine oldu hattaherkese günaydınlarrrrrrr, iyi haftalar anneler,,,,,,, herkesler iyidir inş. çok güzel şeyler almışınız hayırlı olsun. bende bu sabah sağ kasığım yırtılıyor gibi bi acı ile uyandım 1 sn sürdü geçti , sizce nedir .normal rahim genişleme sancısına benzemiyordu. tekme olabilir mi
az kalmış cnm bu cuma seninde.. inşallah herşey yolunda güzel haberlerle dönersin sende
evet insan ister istemez tedirginlik yaşıyor burda okudukça bazı arkadaşları.. ben dr formdan bahsettim ugs yaparken sohbet ettik arada ay aman çok iyi yapıyosunuz birbirinizi dolduruşa getiriyorsunuz bnmki şu kadar benimki bu kadar benimkinin gözünün üstünde kaş var seninkinde çıkmışmı diye gülmekten kırdı geçirdi beni.. bende dedim bizim topik gayet eğlenceli sizide beklerizayyy amin inş tedirgin olmak istmiorum bian önce geçsinde rahatliim :)
Inşallah katinacim, benim acı eşiğim yüksektir umarım kök ağrısı falan olmadan anlatırız.bende çarşamba gidiyorum aşıya cnm, formda kimi arkadaş çok acı çekti kimi hiç hissetmedi umarım sende hissetmezsin
Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.
cnm zaman geçtikçe değişiyor herşey artık drlar da risk almıyor her işi uzmanına bırakıyor kanımca.. ona bakarsan 2003 te kızıma hamileyken sadece ikili test yapılırdı renkli ultrason yoktu bile.. sen çok fazla ücret ödemişsin o başka bir mevzu, ben 225 tl yaptırdım, hatta galiba bizim formda en yüksek ödeyen sensin şimdiye kadar en yüksek 350 tl idi..günaydınlar arkadslar,
bnde hafta sonu ayrıntılı ultrasona gırdım..bu ıkıncı bebegım olduğu ıcın aslında bıraz daha tecrubelı hıssedıyorum kendımı, sımdı ayrıntılı ultrason yenı moda olmuş bır olgu ...bn 2013 yılında doğum yaptım ayrıntılı ultrason takıbımıde kendı doktorum yapmıştı sımdı 450 tl ye başka bır doktora (radyolojı uzmn) kontrol oldum bnce okdr gereksız ve para tuzağı bır sıstemkı, ayrıntılı ultrason yurt dışında eger gebelıkte sıkıntılı bır durum olursa doktorların tavsiyesiyle yaptırlan bısey..
ama hamılelıkte ınsan daha farklı dusunuyo eger ılerde cocugumda bır sıkıntı olursa dıye o sorumluluğu almamaık ıcın her denılenı yapıyruz.. buda ck güzel kullanılıyor ulkemızde,
bnm tavsıyem ekstra bır ucret verıp ayrıntılı ultrason yaptracagınıza kendı doktorunz ıncelesın..
hepsi çok güzel sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip olsun ecem.. insan heves ediyor gördükçe doğsun diye..bunlarda bizim cicilerimiz şimdilik
hmmm daha önce hafif hafif karnımda oluyordu ama o genişlemeden diye sonuca varmıştım araştırmalarımdan. bu çok farklıydı anlayamadım bi kez oldu daha. endişelendim tekmemi başka bi şey migünaydın..aynısı bende olduğu bugün..saniyelik sağ tarafımda ..şimdi yine oldu hatta
günaydınlar arkadslar,
bnde hafta sonu ayrıntılı ultrasona gırdım..bu ıkıncı bebegım olduğu ıcın aslında bıraz daha tecrubelı hıssedıyorum kendımı, sımdı ayrıntılı ultrason yenı moda olmuş bır olgu ...bn 2013 yılında doğum yaptım ayrıntılı ultrason takıbımıde kendı doktorum yapmıştı sımdı 450 tl ye başka bır doktora (radyolojı uzmn) kontrol oldum bnce okdr gereksız ve para tuzağı bır sıstemkı, ayrıntılı ultrason yurt dışında eger gebelıkte sıkıntılı bır durum olursa doktorların tavsiyesiyle yaptırlan bısey..
ama hamılelıkte ınsan daha farklı dusunuyo eger ılerde cocugumda bır sıkıntı olursa dıye o sorumluluğu almamaık ıcın her denılenı yapıyruz.. buda ck güzel kullanılıyor ulkemızde,
bnm tavsıyem ekstra bır ucret verıp ayrıntılı ultrason yaptracagınıza kendı doktorunz ıncelesın..
cnm bende de kabızlık sorunu olmuştu dr değiştirdi ilacımı şurup verdi ferplex diye bir ilaç içinde 10 ufak şişe var bana çok iyi geldi.. dr söylerseniz değişiyorlar bağırsak rahatlatıcı veriyorlar..mmisey canım yaklaşık 10 senedir nerdeyse
demir eksikliği nedeniyle yılda ortalama 6-7 ay bu ilacı kullanırım.bu ilaç bende hep kabızlık yapar.
sabah aç karnına alıyorum bende kabızlık dışında hiç sıkıntı olmadı.
birde hamilelikte zaten bir kabızlık sıkıntısı oluyor bu ilaçla birlikte tavan yapıyor.
dikkat etmek lazım aslında.
hepsi çok güzel sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip olsun ecem.. insan heves ediyor gördükçe doğsun diye..
AYNEN AYNENdün eşimle eminönüne gittik onu birbirimizi sakinleştirip döndük yoksa 5 yaşına kadar olan eşyasını alırdık herhalde aman o erken aman bu büyük yok öle yok böle zormuş beraber gidince bide kızıo madem bişe almicaktık ne die getirdin heves ettiriosun beni die ii oldu ama fikir edindik baya baya sünnet kıyafeti bile beğendim oğluşuma o derece
AYNEN AYNENdün eşimle eminönüne gittik onu birbirimizi sakinleştirip döndük yoksa 5 yaşına kadar olan eşyasını alırdık herhalde aman o erken aman bu büyük yok öle yok böle zormuş beraber gidince bide kızıo madem bişe almicaktık ne die getirdin heves ettiriosun beni die ii oldu ama fikir edindik baya baya sünnet kıyafeti bile beğendim oğluşuma o derece
arkadaşlar ya bu arada puset ve bebek arabası alan arkadaşlar araştırmışlardır fikir verebilirler mi, benim ilk bebek ve kullanışlı olan hangisi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?