2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın..aynısı bende olduğu bugün..saniyelik sağ tarafımda ..şimdi yine oldu hatta

ayyy amin inş tedirgin olmak istmiorum bian önce geçsinde rahatliim :)
evet insan ister istemez tedirginlik yaşıyor burda okudukça bazı arkadaşları.. ben dr formdan bahsettim ugs yaparken sohbet ettik arada ay aman çok iyi yapıyosunuz birbirinizi dolduruşa getiriyorsunuz bnmki şu kadar benimki bu kadar benimkinin gözünün üstünde kaş var seninkinde çıkmışmı diye gülmekten kırdı geçirdi beni.. bende dedim bizim topik gayet eğlenceli sizide bekleriz yok ben almıyım dedi hatta kızıma çıkışta annene formu yasaklıyorum girmesin bence hamilelikte sakıncalı pc dedi

Doktordan gelen arkadaşlar olmuş maşallah hepinize
inşallah hep böyle güzel geçer.
gidecek olan arkadaşlara kolaylık versin.inşallah güzel haberlerle gelirler.

zbs canım ben 2010 da ilk çocukta da ayrıntılıya başka doktora gitmiştim.
ne kadar gerekli gereksiz bilmiyorum bende.
doktor ne derse yapıyoruz ama fiyatlar bayağı bir artmış.
hatırlıyorum 2010 da ben 320 tl vermiştim.
hakkımızda hayırlısı artık ...

kan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..

cnm zaman geçtikçe değişiyor herşey artık drlar da risk almıyor her işi uzmanına bırakıyor kanımca.. ona bakarsan 2003 te kızıma hamileyken sadece ikili test yapılırdı renkli ultrason yoktu bile.. sen çok fazla ücret ödemişsin o başka bir mevzu, ben 225 tl yaptırdım, hatta galiba bizim formda en yüksek ödeyen sensin şimdiye kadar en yüksek 350 tl idi..

günaydın..aynısı bende olduğu bugün..saniyelik sağ tarafımda ..şimdi yine oldu hatta
hmmm daha önce hafif hafif karnımda oluyordu ama o genişlemeden diye sonuca varmıştım araştırmalarımdan. bu çok farklıydı anlayamadım bi kez oldu daha. endişelendim tekmemi başka bi şey mi

mmisey canım yaklaşık 10 senedir nerdeyse
demir eksikliği nedeniyle yılda ortalama 6-7 ay bu ilacı kullanırım.bu ilaç bende hep kabızlık yapar.
sabah aç karnına alıyorum bende kabızlık dışında hiç sıkıntı olmadı.
birde hamilelikte zaten bir kabızlık sıkıntısı oluyor bu ilaçla birlikte tavan yapıyor.
dikkat etmek lazım aslında.

ben de ydışındayım burada testler aşılar yok ama detaylı ultrason var. bildiğim kadarıyla abdde de var, 3 ultrasondan 1si detaylı. benim oğlumda kordonda besleyen bir damarın eksik olduğu detaylı ultrasonda anlaşıldı, bir arkadaşımın bebeğinin kalbinde sorun olduğu, bir arkdaşımın bebeğinin de bağırsağında tıkanıklık olduğu ortaya çıktı. bebek doğunca hemen ameliyata alındı, benim de hamileliğim daha yakından takip edildi ani ölüm riski olduğu için.. ben açıkcası herkese mutlaka yaptırmasını öneririm, radyologlar yapıyor, normal ultrasondan daha detaylı bir organ incelemesi oluyor. o yüzden gönlünüz ferah olsun yaptırmayı gereksiz görmeyin..

arkadaşlar ya bu arada puset ve bebek arabası alan arkadaşlar araştırmışlardır fikir verebilirler mi, benim ilk bebek ve kullanışlı olan hangisi bilmiyorum.

cnm bende de kabızlık sorunu olmuştu dr değiştirdi ilacımı şurup verdi ferplex diye bir ilaç içinde 10 ufak şişe var bana çok iyi geldi.. dr söylerseniz değişiyorlar bağırsak rahatlatıcı veriyorlar..

hepsi çok güzel sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip olsun ecem.. insan heves ediyor gördükçe doğsun diye..

AYNEN AYNEN dün eşimle eminönüne gittik onu birbirimizi sakinleştirip döndük yoksa 5 yaşına kadar olan eşyasını alırdık herhalde aman o erken aman bu büyük yok öle yok böle zormuş beraber gidince bide kızıo madem bişe almicaktık ne die getirdin heves ettiriosun beni die ii oldu ama fikir edindik baya baya sünnet kıyafeti bile beğendim oğluşuma o derece

dur daha sünnete çok var cnm ya, gerçi kimisi hemen diyor kimisi biraz büyüyünce diyor.. ama bencede biraz büyümeli yazık ya hemen yapılır mı

Bi sonraki alışveriştede damatlığını beğenirsin canımm bu ne hız dur...

arkadaşlar ya bu arada puset ve bebek arabası alan arkadaşlar araştırmışlardır fikir verebilirler mi, benim ilk bebek ve kullanışlı olan hangisi bilmiyorum.

Canım biz aldık.. Stokke xplory bebek arabası ve izi go ana kucağı aldık.. Bebek arabasının yanında port bebesi de hediye verildi.. Ana kucağı için de isofix denen bi aparat aldık.. O aparatı oto koltuğuna monte edince, ana kucağını kolaylıkla oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun.. Benim çoğu arkadaşım ve eltim stokke kullanıyor ve çok memnunlar.. Ben de tereddütsüz aldım dha doğrusu sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…