2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım ya onlar puset şeklinde değil mi , ben öyle birşey istemiyorum. zaten 0-3 ay çok çıkmıyor ki ,bizim bebekler son bahara gelecek zaten çıkmazlar bebek arabası ile . araç kullanıyorum sürekli zaten ben. biraz küçük geldi bana puset modeller.

kızlar günaydın ;

Gebelikte tetanoz aşısı hangi tarihler arasında vuruluyor. 22 . haftanın başındayım . İkametgahım değişti için aile sağlık merkezimi de değiştireceğim . Daha hiç kayıt olmadım asmye. Tetanoz için geç mi kaldım acaba ? Bir de haftasonu cumartesi öğlene kadar doktorlar bakıyor mu bilginiz var mı ?

kan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..

Ben kan hapimi sabah ac karnina bir bardak portakal suyu ile iciyorum drum oyle onerdi ne ishal ne kabiz oldum ne de mide agrisi cektim

misk bak bebişime ilk converse dün yaptım kuzucum bu biraz ufak oldu ikinciyi kırmızı laci beyaz birazda büyük yapmayı düşünüyorum
Maşallah bebeğine canım ben de bu patiklerden örmek istiyorum ama nette yapilisi var mi bilmiyorum.Sen biliyor musun bi yerden bakarak mı yaptın canım?

cnm bence geç değil bi git derim ama c.tesi dr yok ne yazıkki..

kan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..
Bi de öyle deneyim sağol bir arkadaş da bende de yapti sonra geçti dedi biraz daha sabredeyim mide agrisi ya da kramp gibi bi şey de oluyormuydu sende de

bunlarda bizim cicilerimiz şimdilik
hepsi çok güzel hayırla doğsun ve kullansın bebiş inşallah bizde bu beşikten istiyoruz ama çok kısa süre kullanabilecek diye almak istemiyorum nerden ne kadara aldınız siz?kayseride 400-600 arası bu tür beşikler

canım nasılsın. mide bulantıların nasıl oldu. pek giremiyorum bu aralar merak ediyordum seni

Maşallah bebeğine canım ben de bu patiklerden örmek istiyorum ama nette yapilisi var mi bilmiyorum.Sen biliyor musun bi yerden bakarak mı yaptın canım?
ben daha önce arkadaşımın bebeğine yapmıştım ordan biliyorum.. anlatırım istersen sana.. nette parça parça vermişlerdi o zamanlar çok karışık gelmişti bana.. bir arkadaşımdan öğrendim yapmayıda..

ben 17-18 .haftada gittim sağlık ocagında bikaç gün geç kalmaktan bişey olmaz demişlerdi bence geç kalma git

canım nasılsın. mide bulantıların nasıl oldu. pek giremiyorum bu aralar merak ediyordum seni
çok tşk ederim canım bulantılarım devam ediyor doktorumda şimdiye kadar geçmediyse 9ay sürecek bi bulantı bu dedi ilaç almaya ve biraz bastırmaya devam ediyorum ama yemem biraz düzeldi süt içmeye başladım en azından kilo henüz almadım böyle idare ediyoruz sen nasılsın

canım bana da sağlık ocağı 16. haftada gel dedi ama netten bi baktım 20. haftadan sonra yapılıyomuş.yani seninki normal zamanlar geç değil. hatta 28.haftada yaptıranlar varmış ama o kadar beklemeden gidersin. haftasonu kapalı sağlık ocakları

dur daha sünnete çok var cnm ya, gerçi kimisi hemen diyor kimisi biraz büyüyünce diyor.. ama bencede biraz büyümeli yazık ya hemen yapılır mı

Ben hemen olmasından yanayım cnm hem farkında olmaması hemde daha çabuk iyileştiğini söldikleri için ayrıca büyüdüğüde kıyamam yaa ağlamasına fln dayanamam diorum ama eşim kendinde olmalı bilmeli onu olgunlaştırmalı dio bende biliodum travmamı yaşadım dio bende ondan bölesin işte sen cani diip kızıorum

9 ay sürmesi zor bi durum. ama en azından yemeye başlamışsın. çıkarsan bile kalan kardır. bende de bulantılar bitmedi. bir gün var bir gün yok. bazen çok iyi geçiyor bazen de günde 5-6 kez çıkardığım oluyor. et ve süt ürünlerinden tiksiniyorum. bu gün söyleyeceğim doktora en azından bi alternatif önerir.

bizde bu beşikten istiyoruz ama çok kısa süre kullanabilecek diye almak istemiyorum nerden ne kadara aldınız siz?kayseride 400-600 arası bu tür beşikler
cnm ist ben 300 tl aldım kayseri için 400 tl iyi bence burdan alsan kargoda vereceksin aynı hesaba gelecek.. yaşına kadar kullanırsın ama tutunup kalkmayı öğrenirse düşer diye yine nerden baksan 8 ay kullanırsın, ben 6 aydan sonra gece-gündüz kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum kızıma da öyle yapmıştım..

Bunyeden bünyede fark ediyor saniyorum imom da kullanıyorum ben o kabiz yapti demir hapina başlayınca da ishal ve mide agrisi gibi bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…