Canım biz aldık.. Stokke xplory bebek arabası ve izi go ana kucağı aldık.. Bebek arabasının yanında port bebesi de hediye verildi.. Ana kucağı için de isofix denen bi aparat aldık.. O aparatı oto koltuğuna monte edince, ana kucağını kolaylıkla oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun.. Benim çoğu arkadaşım ve eltim stokke kullanıyor ve çok memnunlar.. Ben de tereddütsüz aldım dha doğrusu sipariş verdim
kan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..
Maşallah bebeğine canımmisk bak bebişime ilk converse dün yaptım kuzucum bu biraz ufak oldu ikinciyi kırmızı laci beyaz birazda büyük yapmayı düşünüyorum
misk bak bebişime ilk converse dün yaptım kuzucum bu biraz ufak oldu ikinciyi kırmızı laci beyaz birazda büyük yapmayı düşünüyorum
cnm bence geç değil bi git derim ama c.tesi dr yok ne yazıkki..kızlar günaydın ;
Gebelikte tetanoz aşısı hangi tarihler arasında vuruluyor. 22 . haftanın başındayım . İkametgahım değişti için aile sağlık merkezimi de değiştireceğim . Daha hiç kayıt olmadım asmye. Tetanoz için geç mi kaldım acaba ? Bir de haftasonu cumartesi öğlene kadar doktorlar bakıyor mu bilginiz var mı ?
Bi de öyle deneyim sağol bir arkadaş da bende de yapti sonra geçti dedi biraz daha sabredeyim mide agrisi ya da kramp gibi bi şey de oluyormuydu sende dekan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..
hepsi çok güzel hayırla doğsun ve kullansın bebiş inşallah bizde bu beşikten istiyoruz ama çok kısa süre kullanabilecek diye almak istemiyorum nerden ne kadara aldınız siz?kayseride 400-600 arası bu tür beşiklerbunlarda bizim cicilerimiz şimdilik
Maşallah bebeğine canımben de bu patiklerden örmek istiyorum ama nette yapilisi var mi bilmiyorum.Sen biliyor musun bi yerden bakarak mı yaptın canım?
hepsi çok güzel hayırla doğsun ve kullansın bebiş inşallah bizde bu beşikten istiyoruz ama çok kısa süre kullanabilecek diye almak istemiyorum nerden ne kadara aldınız siz?kayseride 400-600 arası bu tür beşikler
ben daha önce arkadaşımın bebeğine yapmıştım ordan biliyorum.. anlatırım istersen sana.. nette parça parça vermişlerdi o zamanlar çok karışık gelmişti bana.. bir arkadaşımdan öğrendim yapmayıda..Maşallah bebeğine canımben de bu patiklerden örmek istiyorum ama nette yapilisi var mi bilmiyorum.Sen biliyor musun bi yerden bakarak mı yaptın canım?
ben 17-18 .haftada gittim sağlık ocagında bikaç gün geç kalmaktan bişey olmaz demişlerdi bence geç kalma gitkızlar günaydın ;
Gebelikte tetanoz aşısı hangi tarihler arasında vuruluyor. 22 . haftanın başındayım . İkametgahım değişti için aile sağlık merkezimi de değiştireceğim . Daha hiç kayıt olmadım asmye. Tetanoz için geç mi kaldım acaba ? Bir de haftasonu cumartesi öğlene kadar doktorlar bakıyor mu bilginiz var mı ?
çok tşk ederim canım bulantılarım devam ediyor doktorumda şimdiye kadar geçmediyse 9ay sürecek bi bulantı bu dedi ilaç almaya ve biraz bastırmaya devam ediyorum ama yemem biraz düzeldi süt içmeye başladım en azından kilo henüz almadım böyle idare ediyoruz sen nasılsıncanım nasılsın. mide bulantıların nasıl oldu. pek giremiyorum bu aralar merak ediyordum seni
kızlar günaydın ;
dur daha sünnete çok var cnm ya, gerçi kimisi hemen diyor kimisi biraz büyüyünce diyor.. ama bencede biraz büyümeli yazık ya hemen yapılır mı
çok tşk ederim canım bulantılarım devam ediyor doktorumda şimdiye kadar geçmediyse 9ay sürecek bi bulantı bu dedi ilaç almaya ve biraz bastırmaya devam ediyorum ama yemem biraz düzeldi süt içmeye başladım en azından kilo henüz almadım böyle idare ediyoruz sen nasılsın
cnm ist ben 300 tl aldım kayseri için 400 tl iyi bence burdan alsan kargoda vereceksin aynı hesaba gelecek.. yaşına kadar kullanırsın ama tutunup kalkmayı öğrenirse düşer diye yine nerden baksan 8 ay kullanırsın, ben 6 aydan sonra gece-gündüz kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum kızıma da öyle yapmıştım..bizde bu beşikten istiyoruz ama çok kısa süre kullanabilecek diye almak istemiyorum nerden ne kadara aldınız siz?kayseride 400-600 arası bu tür beşikler
Bunyeden bünyede fark ediyor saniyorum imom da kullanıyorum ben o kabiz yapti demir hapina başlayınca da ishal ve mide agrisi gibi bi şeymmisey canım yaklaşık 10 senedir nerdeyse
demir eksikliği nedeniyle yılda ortalama 6-7 ay bu ilacı kullanırım.bu ilaç bende hep kabızlık yapar.
sabah aç karnına alıyorum bende kabızlık dışında hiç sıkıntı olmadı.
birde hamilelikte zaten bir kabızlık sıkıntısı oluyor bu ilaçla birlikte tavan yapıyor.
dikkat etmek lazım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?