Günaydın güzel arkadaşlarım
23 nisan tatilini cumayı da birleştirip, ufak bi kaçamağa dönüştürdük.. O yüzden perşden beri foruma bakamadım.. Umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır, herşey yolundadır.. Ufacık tatil bile Nassıl iyi geldi anlatamam.. Amaa tatilde bile oğluşuma alışveriş yapmadan duramadım.. İşte yeni cicilerimiz
benim bunu yerim yerimm yerimmmmm yaaaaaa.şu tatlılığa bak...misk bak bebişime ilk converse dün yaptım kuzucum bu biraz ufak oldu ikinciyi kırmızı laci beyaz birazda büyük yapmayı düşünüyorum
canım benim böbrek sıkıntılı 2,5 en iyisi...önemli olan ara ara mutlaka içmek2.5 lt çok tatlım ben günde 1.5 içiyorum bazen 2 yi bulduğu oluyo doktorum çokta abartma dedi allaha şükür ne idrar yolu enfensiyonu nede başka bişe yaşadm çok büyük etki ve faydası var hem vücuda esneklikte kazandırıo
Canım her iki doktor da kadın doğum uzmanı mı ? Bence kadın doğum seni dahiliyeye sevk etsin ve dahiliye endokrin bölümü baksın değerlerine.tiroid konusunda en uzman yer dahiliye endokrin bölümü[/QUOTE
Evet canım ikisi de kadın doğumdu
Endokrinolojiye sevketti ikincisi ilaca başladım artık
hepsi çok şirin sağlıkla giydirmek nasip olsun cnm..Günaydın güzel arkadaşlarım
23 nisan tatilini cumayı da birleştirip, ufak bi kaçamağa dönüştürdük.. O yüzden perşden beri foruma bakamadım.. Umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır, herşey yolundadır.. Ufacık tatil bile Nassıl iyi geldi anlatamam.. Amaa tatilde bile oğluşuma alışveriş yapmadan duramadım.. İşte yeni cicilerimiz
Iyi pazarlar kızlar 18+4 teyim şimdi tartıldım tam 3 kilo almışım nasıl aldım anlayamadım kilo alıcak kadar yemiyorum sizler ne durumdasınız
Günaydın teyzeleriiic.tesi ayrıntılı usgde herşey gayet güzeldi, oğlum 375 gr 24 cm olmuştu gelişimi gayet güzel dedi dr bol bol hasret giderdik oğlumla
Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.
güle güle kullan cnm kitabınıza bayıldım :)
az kalmış cnm bu cuma seninde.. inşallah herşey yolunda güzel haberlerle dönersin sendeuuuu maşallah bnmde 1 mayısta randevum bekliyorum merakla bklm hayırlısıyla geçicek günler inş :)
Günaydın teyzeleriiic.tesi ayrıntılı usgde herşey gayet güzeldi, oğlum 375 gr 24 cm olmuştu gelişimi gayet güzel dedi dr bol bol hasret giderdik oğlumla
bende çarşamba gidiyorum aşıya cnm, formda kimi arkadaş çok acı çekti kimi hiç hissetmedi umarım sende hissetmezsinMerhaba kızlar, bizimde bugün sağlık cağı kontrolümüz ve tetanoz aşımız var :)
arayı kapatırlar doğana kadar cnm merak etme.. çok şükür sağlıklı burda bazı arkadaşların sorunlarını okudukça tedirgin oluyordum ama şükür bi sorun çıkmadı.. darısı diğer girecek olan arkadaşların başına..günaydın hatunlar, maşallah canım yaa hem çok güzel görünüyor hem de çok sağlıklı.benim oğlumdan da 3 cm uzunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?